Et nytt fremmedspråk på 30 dager? Få innsyn i hemmeligheter bak opplæring med Fast Phrases

Lær nye språk allerede i dag! Velg hvilket språk du ønsker å lære:

Et nytt fremmedspråk på 30 dager? Få innsyn i hemmeligheter bak opplæring med Fast Phrases

Nowy język obcy w 30 dni? Poznaj tajniki nauki z Fast Phrases

I mange år har vi vist mennesker over hele verden at opplæring av fremmedspråk kan bli behagelig og gi effekter raskt. Det er så mange som en halv million brukere som har stolt på oss, og dette tallet vokser stadig. Hva er altså hemmeligheten bak metoden vår?

Noen av dere vil kanskje tro at man trenger masse mennesker for å lage en effektiv metode for opplæring av fremmedspråk. Jo, vi samarbeider med utallige språkspesialister og snakker selv mange språk, men metoden baserer seg på en dyptgående analyse av atferd til personer som begynner å lære et nytt fremmedspråk. Og her tenker vi ikke bare på en utvalgt kontrollgruppe, men også tester på ... oss selv. Ideen oppsto for mer enn 8 år siden og vi har selv prøvd å lære språk på mange måter for å lage applikasjonen vår.

Hver av oss har bak seg erfaringer med ulike læreteknikker: Noen har fullført språkstudier, andre har oppnådd internasjonale sertifikater som bekrefter kjennskap til engelsk, tysk eller spansk. Enda andre har deltatt i private timer med en lærer. Vi har likevel fokusert ikke bare på våre egne oppnåelser. Vi satte pris på å lage en applikasjon som vil la alle lære et fremmedspråk, uavhengig av alder, kjønn, forutsetninger eller til og med mengde fritid som han/hun har i hverdagen. Det var bare ett mål: Enhver bruker må lære fremmedspråket så fort som mulig. Derfor har vi i all den tid observert også innlæringsprosessen til mange andre personer og vi har brukt masse tid på å studere publikasjoner og forskningsresultater innenfor språkvitenskap. Hva er det altså som gjør applikasjonen vår så effektiv? Bli kjent med fakta om den.

Applikasjonen vår er intuitiv

Pent utseende er ikke alt. Og selv om vi kan skryte med det, har vi lagt hovedvekt på komfort og det intuitive ved applikasjonen vår. Den inneholder tips angående bruk som vil vise seg i begynnelsen, slik at du aldri føler deg forvirret. Kunnskapstesten vår vil tilpasse applikasjonens virkning til dine kunnskaper.

Vi kjemper også mot stereotypen som sier at det er kjedelig å lære. Fast Phrases inneholder mange elementer som vil gjøre opplæringsprosessen variert, slik at du har lyst på mer. Interessante fakta om ulike land, øvelser som forbedrer konsentrasjonsevne og hukommelse, vil dra deg inn i opplæringsprosessen, og det funksjonelle grensesnittet vil la deg fokusere på det som er viktigst for deg, altså å bli kjent med språket. Du vil lære den korrekte setningskonstruksjonen ved å dra i ord på skjermen, og nye uttrykk vil komme inn i hodet ditt mye enklere takket være ledsagende bilder. Alt dette er supplert med en mulighet til å spille av den korrekte uttalen av det gitte ordet. Du er bare en klikk unna effektiv opplæring!

Målet er ett: å lære deg veldig fort snakke et fremmedspråk

En av skaperne av applikasjonen vår, som har graduert fra språkstudier, husker fortsatt sin første jobb der hun brukte et eksotisk fremmedspråk som hun har lært på studiene. Møtet med de lokale språkbrukerne var, mildt sagt, pinlig. Det viste seg at språkopplæringsprogrammet på studiene lot henne uttrykke seg pent på ... det litterære språket. Forestill deg at noen plutselig snakker til deg på språket til besteforeldre av besteforeldrene dine. Det ville vært morsomt, ikke sant? Det er masse personer som har lært et fremmedspråk, som har dette problemet. Det er nytteløst for dem at de kjenner fulle setninger fra boken til en nasjonal dikter, når de ikke engang vet hvordan man spør hvor man kan kjøpe en bussbillett. I dikterens levetid var det jo ingen offentlig transport i byen.

Vi i Fast Phrases er overbevist om at å kunne kjøpe en bussbillett, spørre om veien, den nærmeste minibanken eller midler mot matforgiftning er det som kan beskytte deg mot ubehagelige situasjoner i et fremmed land. Derfor vil du ikke finne oppdiktede uttrykk i applikasjonen vår. Vi skal heller ikke tvinge deg til å pugge grammatikk, regler eller hyperkorrekt uttale. Mot slutten av den første etappen av din opplæring med oss, vil du kunne presentere deg, spørre din samtalepartner om hvordan hun/han føler seg, vise veien for noen eller bestille en middag på et utested. Kjennskapet til et nytt språk vil også gi deg nye perspektiver i arbeid - kanskje du alt i begynnelsen vil få en premie for at du hever dine kompetanser? Du kommer heller ikke til å bli lammet av frykten når en utlending spør deg om veien midt i gaten.

Med applikasjonen vår lærer du språket hvor og når du vil

Vi vet at det er vanskelig for deg å vie fritiden din til å lære. Du foretrekker å gå ut med venner til en bar, se på en serie eller lese en bok. Det er naturlig.

Naturlig, fordi bortsett fra det har du et møte etter et møte på jobben eller oppgaver "for nå", du må jo også kjøpe mat, rydde opp, kanskje gå på en treningsstudio. Derfor tvinger vi på Fast Phrases deg ikke til å gi avkall på fritiden din og vi gir deg en mulighet til å lære ved anledning. Det er nok med 10-15 minutter om dagen som du finner f.eks. når du står i køen på en butikk, når du sitter i drosjen og kjører til et møte med venner. Du velger selv passende situasjoner og når du avbryter opplæring.

Vi er utdannede språkvitere, så vi setter pris på opplæringskvaliteten

Du har sikkert orientert deg nå at vi ikke er en gruppe tilfeldige mennesker uten utdanning i språkfeltet. Det er vår fascinasjon for hvordan læreprosesser forløper hos ulike personer, som har motivert oss til å lage Fast Phrases. Vi har basert på alle våre erfaringer, observasjoner og slutninger. Det betyr likevel ikke at vi verner oss mot helt nye konklusjoner og erfaringer. Kundebetjeningen vår kommuniserer effektivt på 23 språk, derfor kan du dele din mening med oss på en superbekvem måte, det er nok å sende en e-post til oss, og vi vil sikkert ta den i betraktning når vi planlegger hvordan vi kan forbedre applikasjonen.

Når du overlater til oss ansvaret for din prosess for opplæring av et fremmedspråk, kan du også være sikker på at vi putter hele hjertet vårt i at du kan bruke de nyeste teknologiske og vitenskapelige oppnåelser.

Vi lærer deg på en enkel, bekvem måte

Det er veldig lett for praktisk sett alle mennesker å bestemme seg for å begynne å lære, og bestemmelsen baserer seg i de fleste tilfeller på utrolig viktige livsgrunner. Betydelig høyere inntekter, ansettelse i et annet land, mulighet til å få et høyt stipend - undersøkelser viser at kjennskapet til et fremmedspråk har en enorm virkning på alt dette. Men til tross for så viktige grunner, slutter de fleste å lære helt i begynnelsen. Da vi laget applikasjonen vår, bestemte vi oss for å gjøre slutt på det og tillate ikke at folk mister viljen til å lære rett etter at de begynner. Vi motvirker dette effektivt takket være sånne engasjerende elementer som bl. a. interessante fakta om ulike land, øvelser som forbedrer konsentrasjonsevnen, mulighet til å dra i ord på skjermen, bilder som gjør det lettere å huske eller mulighet til å spille av korrekt uttale av det gitte ordet. Kombinasjonen av alle disse elementene opphever følelsen av å være kjed med å lære og gir faste effekter.

Begynn å lære språket nå. Det tar bare 15 minutter om dagenSe de andre artiklene våre


Begynn å lære språket

Steg 1/3: Fyll ut nedenstående formular for å begynne å lære språket

Velg bostedslandet ditt fra listen
×

Liker du det du leser?

Vent! Før du går, har vi noe som vi ønsker å gi deg

Abonner på vårt nyhetsbrev og få meldinger om nye interessante artikler, rett til e-boksen din.

Abonner på vårt nyhetsbrev og få meldinger om nye interessante artikler, rett til e-boksen din.

Bare nå, i forbindelse med at du har abonnert på vårt nyhetsbrev, vil du få helt gratis en e-bok om fremmedspråkopplæring (vanligvis selger vi den for $49!).

Du vil få vite blant annet:

  • Kan man lære et fremmedspråk hjemme?
  • Hvordan kan man fort utvide ordforrådet sitt?
  • Hva er 3 veier til å overkomme latskap i fremmedspråkopplæring?

Vi sender ikke ut SPAM. Du vil ikke få fra oss mer enn 2 meldinger per uke.