Miten aloittaa puhuminen vieraalla kielellä oppimalla 5 minuuttia päivässä?

Opi uusia kieliä jo tänään! Valitse mitä haluat oppia:

Miten aloittaa puhuminen vieraalla kielellä oppimalla 5 minuuttia päivässä?

Jak zacząć mówić w języku obcym, ucząc się 5 minut dziennie?

Luuletko, että vieraan kielen oppiminen 5 minuutissa on vain markkinoinnin temppu? Kielitieteen asiantuntijamme vastaa, miksi Fast Phrases -sovelluksen avulla alat ymmärtää vieraita kieliä oppimalla 5 - 20 minuuttia päivässä.

Lue kuinka asiantuntijamme ovat auttaneet Javieria oppimaan englantia!

Olen Fast Phrases:in myyjä. Lähes kaikki kollegani ovat monikielisiä. Viime aikoihin saakka kielitaitoni oli heihin verrattuna erittäin heikko. En voinut sanoa sanaakaan vieraalla kielellä, mutta kollegani vitsailivat kaikkia maailman kieliä.

Kuten useimmilla espanjalaisilla, minullakin on ongelma kielen oppimisessa. Kävin kielikursseilla koulussa, mutta en saanut niistä mitään. Jopa kieliopin kertauksesta huolimatta en osannut mitään. Ennen kokeilua Fast Phrases -kielitieteilijän Katen kanssa pelkäsin puhua vieraalla kielellä. Minua hävetti, että joku tarttuu virheihini ja alkaa nauraa minulle.

Kun minut ylennettiin, aloin miettiä, kuinka nopeasti voisin oppia englantia. Varsinkin, koska yritys oli lähettämässä minut koulutukseen Lontooseen, jonka piti kestää melkein kaksi viikkoa! Onneksi yritys on antanut minulle Fast Phrases:in kielitieteilijän Katen yhteystiedot.

Nyt tiedän, että vieraan kielen oppiminen ei tarkoita täydellistä kielioppia tai aksenttia. Kate vakuutti minut tästä lähestymistavasta. Hän osoitti minulle, että jopa ahkerimmat Fast Phrases:in opiskelijat eivät lue monia oppikirjoja.

Istuin ja puhuin Kate Millerin, Fast Phrases:in kielitieteilijän, kanssa, joka selitti miksi tarvitsen vain 5 - 20 minuuttia päivässä uuden kielen oppimiseen.

Perus- ja keskiasteen oppilaat viettävät englannin kielen oppimiseen keskimäärin tunnin tai kaksi päivässä. Teoreettisesti he ovat iässä, jolloin vieras kieli "tarttuu" nopeimmin, lapsia opettaa erikoistunut henkilökunta. Kuitenkintuskin kukaan opiskelija voi koulun päätyttyä kommunikoida vieraalla kielellä.

Kuinka on mahdollista, että sinulle riittää 15, 10 tai jopa 5 minuuttia oppimista Fast Phrases -sovelluksella?

Fast Phrases -filosofia

Tapasin Katen ja pyysin häntä selittämään minulle Fast Phrases:in oppimisen perusfilosofiaa. Hän kertoi minulle, että en tarvitse pinoa oppikirjoja ja monia oppimiselle omistettuja tunteja.

"Liian paljon tietoa kuormittaa aivoja, jotka eivät enää ota vastaan uutta tietoa. Tätä kutsutaan informaation ylikuormitukseksi. Tämä on useimpien kieltenoppimismenetelmien tärkein miinus", Kate sanoi. "Informaation ylikuormitus on vastuussa edistymisen puutteesta monista opiskelutunneista huolimatta. Tämän takia suurin osa meistä ei osaa sanoa yhtäkään kokonaista virkettä englanniksi, vaikka koulussa olemmekin oppineet sitä keskimäärin 3 - 5 tuntia viikossa."

Informaation ylikuormituksen lisäksi aivoihimme hyökkäävät myös erilaiset äänet. Ihmisen aivot luokittelevat saamiaan tietoja niihin, jotka ovat tärkeitä ja toisiin, jotka ovat tarpeettomia. Vähiten tärkeät tiedot hylätään, eli sen sijaan, että siirretään ne pitkäaikaiseen muistiin, aivot pitävät ne hetkeksi lyhytaikaisessa muistissa ja sitten poistavat. Siksi et muista, mitä söit viime viikolla aamiaiseksi tai kuinka sanoa "lautasliina" englanniksi .

Joten miten minun pitäisi oppia, jotta uusi materiaali tallentuisi heti pitkäaikaiseen muistiin?

On todettu, että sen sijaan, että muistaisit monia asioita kerralla, on paljon tehokkaampaa toistaa pieni määrä tietoa, mutta useammin.

Ensinnäkin, tämän ansiosta aivot eivät määrää uutta tietoa informaatiomeluksi.

Toiseksi sovelletaan hajanaisuuden periaatetta. Mitä tämä tarkoittaa? Aivot toimivat parhaiten, jos ne saavat samanaikaisesti noin 7 kappaletta tietoa kerrallaan. Siksi Fast Phrases -sovellus on jakanut oppimateriaalin 5 minuutin istuntoihin, joiden aikana muistat toistuvat tiedot.

Parhaat tulokset antaa 3 – 5 istuntoa päivän aikana. Ei väliä missä! Lounastauko? Bussi töihin? Jono kaupassa? Tarvitset vain 5 minuuttia ja olet jo suorittanut seuraavan oppimisistunnon!

Yksinkertaista, eikö totta?

Algoritmi, joka antaa tuloksia

Materiaalin jakamisella istuntoihin on vielä yksi plussa. Pienten materiaaliosien toistaminen auttaa tallentamaan niitä pitkäaikaiseen muistiin. Fast Phrases on menetelmä, joka tehostaa tätä prosessia merkittävästi. Miten?

Lausekkeet ja sanat toistetaan algoritmin laskemassa ajassa, joka on mukautettu oppimisnopeudellesi. Jos otat sovelluksen käyttöön ja suoritat useita oppimisistuntoja, huomaat, että uuden materiaalin lisäksi jotkut sanat toistuvat. Tämä on materiaalia, jonka joudut vielä kertaamaan.

Algoritmi tarkistaa muun muassa, kuinka usein sekoitat käsitteitä, muistatko sanat tai miten käsittelet lauseen rakennetta. Et voi huijata sitä esimerkiksi muistamalla paikkaa, johon sana tai kuva on aikaisemmin ollut - sovellus sekoittaa vastaukset niin, että aiemmin saadut tiedot vahvistetaan varmasti.

Tämän ansiosta Fast Phrases tarkistaa, oletko varmasti oppinut kieltä

Katen viimeisin neuvo oli systemaattinen lähestymistapa oppimiseen. "Opi joka päivä. Ei ole väliä, teetkö sen aamulla vai illalla. Sinun ei tarvitse tehdä yhtä monta istuntoa joka päivä, vaikkakin on parasta tehdä ainakin yksi istunto aamulla, yksi keskipäivällä ja yksi tai kaksi illalla. Muista, että avain oppimiseen on jokapäiväinen harjoittelu.

Kieliasiantuntijan selitys rauhoitti minua. Kiinnostuin oppimisesta ja toivoin voivani oppia englantia tällä kertaa. Noudatin kaikkia Katen neuvoja ja otin Fast Phrases -sovelluksen käyttöön aina kun pystyin. Uskomatonta, kuinka nopeasti oppiminen alkoi tuottaa tuloksia! Kahden viikon kuluttua lensin Lontooseen konferenssille. Olin opiskelemassa vielä lentokoneessakin.

Lentokentällä Lontoon toimistosta tuleva kollega odotti minua. Kun toivotin hänet tervetulleeksi englanniksi ja aloin puhua, stressi jätti heti minut. Olin puhumassa englantia! Se toimi!

Aloita kielen oppiminen nyt. Se vie vain 15 minuuttia päivässä!Katso muita artikkeleitamme


Aloita kielen oppiminen

Vaihe 1/3: Täytä alla oleva lomake alloittaaksesi kielen oppimista

Valitse asuinmaasi listalta
×

Pidätkö lukemastasi?

Odota! Ennen lähtöäsi haluamme antaa sinulle jotain

Tilaa uutiskirje ja saat ilmoituksia uusista mielenkiintoisista artikkeleista suoraan postilaatikkoosi.

Tilaa uutiskirje ja saat ilmoituksia uusista mielenkiintoisista artikkeleista suoraan postilaatikkoosi.

Vasta nyt, kiitos uutiskirjeen tilaamisesta saat täysin ilmaisen e-kirjan vieraiden kielten oppimisesta (yleensä se maksaa 49 $!).

Opit siitä muun muassa:

  • Voitko oppia vieraita kieliä kotona?
  • Kuinka laajentaa sanastoa nopeasti?
  • Mitkä ovat kolme tapaa voittaa laiskuus vieraiden kielten oppimisessa?

Emme lähetä roskapostia. Saat meiltä enintään 2 viestiä viikossa.