Osta Fast Phrases -oppimissovellus erityisalennuksella

Alat ymmärtää vieraita kieliä vain 7 päivän kuluttua!

Ennen kuin aloitat oppimisen, katso miksi Fast Phrases auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi paremmin ja nopeammin kuin muut kieltenoppimismenetelmät.

  • Vain 15 minuuttia päivässä

    Olemme mukauttaneet Fast Phrases -menetelmän nykyelämän vaatimuksiin. Ymmärrämme, että sinun ei aina ole helppoa löytää aikaa ja tilaa pidempään oppimiseen ja muistiinpanoihin. Sen sijaan ehdotamme lyhyitä, dynaamisia opptunteja, jotka voit suorittaa missä ja milloin haluat. Jopa bussilla matkustamalla tai kaupan jonossa!

  • Menetelmä on tehokas missä iässä tahansa

    Monet oppimisohjelmat luodaan pääasiassa nuorimmille. Tästä syystä on olemassa myytti, että aikuisten on erittäin vaikea oppia uutta kieltä. Jos aiemmat yrityksesi ovat epäonnistuneet, muista, että tämä ei ole sinun syytäsi! Syynä tähän ovat väärät oppimismenetelmät - jotkut ovat kuin yritys työntää neliönmuotoinen palikka pyöreään reikään! Fast Phrases on tarkoitettu kaikille: kaiken ikäisille kielitasosta riippumatta. Kehittynyt algoritmi mukauttaa oppimiskurssin yksilöllisiin tarpeisiisi ja edistykseesi.

  • Alat käyttää kieltä hetkessä

    Jokaisessa Fast Phrases:in luomisen vaiheessa meitä ohjasi yksi päätavoite: opettaa sinulle puhua vieraalla kielellä mahdollisimman pian /strong>. Siksi sovelluksestamme ei löydy hienoja lauseita, joita kukaan ei käytä päivittäin. Opit vilkkaan, nykyisen kielen. Lisäksi uusimpien neurolingvistiikan tieteellisten löytöjen käytön ansiosta oppiminen Fast Phrases:in avulla on jopa 5 kertaa nopeampi!*

* Verrattuna perinteisiin koulujen kieltenoppimismenetelmiin. Tutkimus tehtiin 1000 vastaajan otoksesta.

Et riskeeraa mitään

Olemme työskennelleet pitkään Fast Phrases -menetelmän parissa ja tutkineet sitä perusteellisesti. Olemme täysin vakuuttuneita sen tehokkuudesta. Siksi tarjoamme sinulle ainutlaatuisen 30 päivän tyytyväisyystakuun. Jos et mistään tahansa syystä ole tyytyväinen sovellukseemme, saat täyden hyvityksen ostohinnasta.

He ovat jo oppineet kielen Fast Phrases:in avulla

Kuinka paljon se maksaa?

Yllätyt varmasti siitä,kuinka vähän sinun täytyy maksaa saadaksesi rajoittamattoman pääsyn Fast Phrases -sovellukseen!

Kun kielikurssi tai yksittäiset oppitunnit maksavat jopa muutama sata dollaria kuukaudessa (ja sinun on myös lisättävä tähän oppikirjojen, kirjojen ja matkojen kustannukset), yhden kuukauden pääsystä Fast Phrases:iin maksat vain 12,99 € tässä uskomattomassa tarjouksessa.

Tämän lisäksi, voit vähentää huomattavasti kustannuksia maksamalla etukäteen 3, 6 tai 12 kuukauden pääsyn - jälkimmäisessä tapauksessa sovelluksen kuukausikäytön kustannukset ovat vain 5,99 €. Se on vähemmän kuin taksimatka! Vain ostamalla sen nyt saat takuun hinnan säilymisestä ikuisesti!

Liity tyytyväisten Fast Phrases:in käyttäjien joukkoon

Tehokkas ja miellyttävä kielten oppiminen on vain askeleen päässä. Tarvitset vain Internetiin kytketyn laitteen: tietokoneen, puhelimen tai tabletin. Valitse paras paketti sinulle ja aloita istunto jo muutamassa minuutissa!

Meillä on hyviä uutisia sinulle! Haluamme, että mahdollisimman monet ihmiset hyötyvät tästä innovatiivisesta kieltenoppimismenetelmästä. Siksi vain nyt tarjoamme sinulle erikoisalennuksen: hyödynnä tänään tarjous ja maksa vähintään 50%, mutta jopa 77% vähemmän!

Aloita kielen oppiminen

Aloita kielen oppiminen

Vaihe 1/3: Täytä alla oleva lomake alloittaaksesi kielen oppimista

Valitse asuinmaasi listalta