Új idegen nyelv 30 nap alatt? Ismerd meg a Fast Phrases módszer titkait

Tanulj új nyelvet már ma! Válaszd ki a tanulni kívánt nyelvet.

Új idegen nyelv 30 nap alatt? Ismerd meg a Fast Phrases módszer titkait

Nowy język obcy w 30 dni? Poznaj tajniki nauki z Fast Phrases

Évek óta azt mutatjuk az embereknek az egész világon, hogy az idegennyelvek tanulása lehet kellemes és gyors eredményt adhat. Már több mint félmillió felhasználó bízta ránk magát, és számuk folyamatosan nő. Mi a módszerünk titka?

Sokan biztosan azt gondolják, hogy a hatékony nyelvtanulási módszer létrehozásához rengeteg ember kell. Valóban számos nyelvspecialistával dolgozunk együtt, több nyelvet használva, de a módszer alapja a nyelvtanulásba kezdő emberek viselkedésének kutatása. És itt nem csak kiválasztott kontrollcsoportra gondolunk, hanem azokra a tesztekre is, amelyeket... Saját magunkon végzünk. Több mint 8 éve született az ötlet, és hogy megalkossuk az applikációnkat, mi magunk kezdtünk különböző módszerekkel idegennyelveket tanulni.

Mindannyian próbálkoztunk már többféle nyelvtanulási módszerrel: egyes nyelvszakot végeztek egyetemen, mások nemzetközi bizonyítványokat szereztek arról, hogy tudnak angolul, németül vagy spanyolul, olyan is van, aki magánórákra járt tanárhoz. Ennek ellenére nem csak a saját eredményeinkre koncentráltunk. Olyan applikációt akartunk létrehozni, amely mindenki számára lehetővé teszi az idegennyelv megtanulását kortól, nemtől, nyelvérzéktől és a nap folyamán rendelkezésre álló szabadidő mennyiségétől függetlenül. A cél az volt, hogy minden felhasználó a lehető leggyorsabban tanulja meg a nyelvet. Ezért végig figyelemmel kísértük sok más személy tanulási folyamatát és rengeteg időt szenteltünk annak, hogy nyelvészeti témájú kutatások eredményeit és publikációkat tanulmányoztunk. Akkor minek köszönhető, hogy applikációnk olyan hatékony? Ismerkedj meg a tényekkel.

Applikációnk intuitív

A szépség nem minden. Bár arra is büszkék lehetünk, a legnagyobb hangsúlyt arra fektettük, hogy az applikáció kényelmes és intuitív legyen. A használattal kapcsolatos útmutatókat tartalmaz, amelyek rögtön az elején olvashatók, hogy egy pillanatig se érezd megad elveszettnek. Szintfelmérő tesztünk az applikáció működését a Te tudásodhoz igazítja.

Szembeszállunk azzal az előítélettel, hogy a tanulás unalmas. A Fast Phrases számos olyan elemet tartalmaz, amelyek változatossá teszik a tanulási folyamatot, így több kedved lesz hozzá. Országismereti érdekességek, koncentrációjavító gyakorlatok, memóriafejlesztő feladatok, amelyek segítenek a tanulásban, a funkcionális interfész pedig lehetővé teszi, hogy maximális mértékben odafigyelj a Téged érdeklő dolgokra, azaz a nyelv megtanulására. A helyes mondatfelépítést a szavak megfelelő helyre húzásával tanulod, az új kifejezések pedig sokkal könnyebben mennek a fejedbe a mellettük látható képek miatt. Mindezt kiegészítjük az adott szó helyes kiejtésének meghallgatási lehetőségével. Csak egy kattintás választ el a hatékony tanulástól!

Egy cél van: nagyon gyorsan megtanítani Téged idegennyelven beszélni

Alkalmazásunk egyik létrehozója, végzettsége szerint nyelvész, a mai napig emlegeti első munkáját, amely során használnia kellett az egyetemen megtanult egzotikus nyelvet. Enyhén szólva fájdalmas volt az első találkozás a nyelv született használóival. Kiderült, hogy az egyetemi nyelvtanulás kiválóan megtanította az irodalmi nyelv használatára. Képzeld el azt, hogy valaki váratlanul nagyapáid nyelvén szól hozzád. Vicces lenne, ugye? Sokan, akik nyelvet tanultak, ugyanezzel a problémával küzdöttek. Semmire sem tudják használni a teljes mondatokat, amiket egy nemzeti hős fogalmazott meg, ha nem tudják, hogy vehetnek például buszjegyet. Az ő idejében még tömegközlekedés sem létezett.

A Fast Phrases-nél hiszünk abban, hogy a buszjegyvásárlás képessége, a helyes útvonal megkérdezése, vagy a legközelebbi atm iránti érdeklődés vagy egy egyszerű gyomorrontás elleni gyógyszer vásárlása az, amire szükséged van egy idegen országban. Ezért applikációnkban nem találsz körmönfont mondatokat. Arra sem fogunk kényszeríteni, hogy nyelvtant, szabályokat vagy szupertökéletes kiejtést magolj.A tanulás első részének végén be fogsz tudni mutatkozni, meg tudod kérdezni, hogy van beszélgetőpartnered, el tudod magyarázni az utat valakinek, vagy tudsz ebédet rendelni egy vendéglőben. Egy új nyelv ismerete új munkahelyi perspektívát is nyújt - lehet, hogy rögtön az elején prémiumot is kapsz képességeid javításáért? Nem bénít meg a félelem, amikor az utcán egy külföldi Tőled kérdezi meg az utat.

Alkalmazásunk segítségével ott és akkor tanulsz, ahol és amikor akarsz

Tudjuk, hogy szabadidőd feláldozása tanulásra nehéz lehet. A barátaiddal szórakozol, sorozatot nézel, vagy könyvet olvasol inkább. Ez természetes.

Természetes, mert ezen kívül egyik munkahelyi megbeszélés követi a másikat, vagy mindent azonnal kell elvégezni, ráadásul be is kell vásárolnod, vár a takarítás és edzeni is jó lenne elmenni. Ezért a Fast Phrases nem követeli meg, hogy lemondj a szabadidőről, lehetővé tesszük, hogy alkalom adtán tanulj. Elég napi 10-15 perc például sorbanállás közben, vagy amikor a taxiban ülsz, hogy ismerősökkel találkozz. Te választodki a neked megfelelő helyzetet és azt, hogy mikor fejezed be a tanulást.

Nyelvészeti végzettségünk van, ezért odafigyelünk az oktatás minőségére.

Biztosan rájöttél már, hogy nem egy véletlenszerűen összeverődött, végzettség nélküli emberekből álló csoport vagyunk. Rajongunk a különböző emberek tanulási folyamatainak vizsgálatáért, ezért hoztuk létre a Fast Phrases-t. Minden megszerzett tapasztalatot, megfigyelést és következtetést figyelembe vettünk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy elzárkózunk a teljesen új tapasztalatoktól és megfigyelési eredményektől. Ügyfélszolgálatunk 23 nyelven kommunikál, ezért szuperkényelmesen megoszthatod velünk a véleményedet. Elég e-mailt küldeni, mi pedig biztosan figyelembe vesszük észrevételedet applikációnk javítása során.

Ha ránk bízod idegennyel-tanulási folyamatodat, abban is biztos lehetsz, hogy mindent megteszünk azért, hogy a technológia és a tudomány legújabb eredményeit is használhasd.

Egyszerű, kényelmes módszerrel tanítunk.

A tanulás megkezdéséről szóló döntés mindenkinél nagyon könnyen megszületik, és az esetek nagy részében nagyon fontos okok motiválják. Jelentősen magasabb fizetés, munkavállalás külföldön, magas ösztöndíj lehetősége - a kutatások azt bizonyítják, hogy a nyelvtudás ezekre nagyon nagy hatással van. Ennyi fontos indok ellenére az emberek nagy része rögtön az elején abbahagyja a nyelvtanulást. Applikációnk megalkotásakor úgy döntöttünk, véget vetünk ennek és nem hagyjuk, hogy rögtön az elején elkedvetlenedjenek a jelentkezők. Hatékonyan ellenállunk ennek úgy, hogy olyan vonzó elemeket használunk, mint pl. országismereti érdekességek, a koncentrációt javító gyakorlatok, szavak tologatása a képernyőn, a memóriát fejlesztő képek vagy az adott szó helyes kiejtésének lejátszása. Mindezen összetevők összekapcsolása lecsökkenti az unalom érzését és tartós eredményt biztosít.

Kezdd el most a tanulást. Naponta mindössze 15 percre van szükséged!Nézd meg többi cikkünket


A tanulás megkezdése

1/3 lépés: A nyelv tanulás megkezdéséhez töltsd ki az alábbi űrlapot

Válaszd ki a lakóhelyed a listából!
×

Tetszik amit olvasol?

Várj! Mielőtt elmész, szeretnénk valamit adni Neked

Iratkozz fel a hírlevélre és kapj postafiókodba értesítéseket az új, érdekes cikkekről.

Iratkozz fel a hírlevélre és kapj postafiókodba értesítéseket az új, érdekes cikkekről.

Csak most, hálából azért, hogy feliratkozol a hírlevélre, küldünk Neked teljesen ingyen egy e-könyvet az idegennyelvtanulásról (a normál ára 49 USD!).

Megtudod belőlük többek között:

  • Meg lehet-e tanulni egy idegennyelvet otthon?
  • Hogy bővíthető gyorsan a szókincs?
  • Mi a 3 módja a nyelvtanuláskor jelentkező lustaság leküzdésének?

Nem küldünk SPAM-et. Hetente maximum 2 levelet küldünk.