Vásárold meg a Fast Phrase nyelvtanulási alkalmazást különleges engedménnyel

Elkezdesz érteni idegen nyelven már 7 nap alatt!

Mielőtt elkezded a tanulást, nézd meg, miért segít a Fast Phrases jobban és gyorsabban elérni a célodat mint más nyelvtanító módszerek.

  • Elég napi 15 perc

    A Fast Phrases módszert a modern ember életritmusához igazítva alakítottuk ki. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem mindig egyszerű időt és helyet találni hosszabb tanulásra és jegyzetelésre. Ehelyett rövid, dinamikus feladatokat, készítettünk, amelyeket bárhol és bármikor megoldhatsz. Még buszozás közben vagy sorbanálláskor is!

  • A módszer minden életkorban hatásos

    Sok oktatóprogram van, amelyek főként a legfiatalabbakhoz szólnak. Ebből adódík a mítosz, amely szerint felnőtt korban nehéz új nyelvet tanulni. Ha az eddigi próbálkozásaid nem voltak eredményesek, az nem csak a Te hibád! Felelős ezért a rosszul megválasztott oktatási módszer, amely olyan mint amikor egy kerek nyílásba próbálsz betuszkolni egy kockát! A Fast Phrases mindenkinek szól : különböző korú és nyelvi szinten álló embereknek. Egy fejlett algoritmus alkalmazza az oktatás folyamatát a Te egyéni szükségleteidhez és haladásodhoz.

  • Villámgyorsan használni kezded a nyelvet

    A Fast Phrases létrehozásának minden szintjén egy alapvető cél lebegett a szemünk előtt: megtanítani Téged nagyon gyorsan idegennyelven beszélni. Ezért applikációnkban nem találsz körmönfont mondatokat, amelyeket a hétköznapi életben senki sem használ. Megismered az élő, aktuális nyelvet. Emellett az új neurolingvisztikai tudományos kutatási eredmények felhasználásával a Fast Phrases akár 5-ször gyorsabban tanít nyelveket!*

*A hagyományos, iskolai nyelvtanítási módszerekhez képest. A vizsgálatot 1000 résztvevővel végezték.

Semmit nem kockáztatsz.

A Fast Phrases módszeren sokáig dolgoztunk és mélyreható vizsgálatokat végeztünk. Teljesen meg vagyunk győződve hatékonyságáról. Ezért kínálunk egyedülálló,30-napos megelégedettségi garanciát. Ha bármilyen oknál fogva nem lennél megelégedve az alkalmazásunkkal, visszakapod a vásárlás teljes költségét.

Ők már megtanultak egy nyelvet a Fast Phrases módszerrel

Mennyibe kerül?

Meg fogsz lepődni azon, mennyire keveset kell kiadnod, hogy korlátlan hozzáférésed legyen a Fast Phrases applikációhoz!

Amíg egy nyelviskolai tanfolyam vagy az egyéni órák havonta többszáz dollárba is kerülhetnek (ezen kívül fizetni kell a könyvekért, utazásért), a Fast Phrase egyhavi díja akcíóban mindössze 3 890 Ft.

Sőt mi több, ezt az összeget tovább csökkentheted, ha 3, 6 vagy 12 hónapra előre kifizeted a hozzáférés díját - az egyéves elővétel esetén a platform használati díja egy hónapra mindössze 2 087,50 Ft. Ez kevesebb, mint egy taxizás költsége! Ha most vásárolsz, azt is garantáljuk, hogy az akciós ár Rád nézve örökre érvényes marad!

Csatlakozz a Fast Phrases elégedett felhasználóihoz.

Már csak egy lépés választ el attól, hogy elkezdhesd a hatékony és kellemes nyelvtanulást. Csak egy internetre csatlakoztatott eszközre lesz szükséged: számítógépre, telefonra vagy táblagépre. Válaszd a Neked legjobb csomagot és kezdd el pár perc múlva az első foglalkozást!

Jó hírünk van! Azt szeretnénk, ha minél többen használnák ezt az innovatív nyelvtanulási módszert. Ezért ajánlunk most különleges kedvezményt: vedd igénybe ma a promóciót és fizess 50%-77%-kal kevesebbet!

Kezdd el a nyelvtanulást.

A tanulás megkezdése

1/3 lépés: A nyelv tanulás megkezdéséhez töltsd ki az alábbi űrlapot

Válaszd ki a lakóhelyed a listából!