Fast Phrases: nettbasert, ekspress opplæring av fremmedspråk

Oppfyll drømmen din om å snakke fritt et fremmedspråk!

Velg språket som du ønsker å lære og begynn alt nå.

Velg språket som du ønsker å lære og begynn alt nå.

Begynn å snakke allerede etter noen første timer!

Vi har utarbeidet applikasjon Fast Phrases slik at brukeren kan føre enkle samtaler på et fremmedspråk så tidlig som mulig.

Uttrykk deg fritt på arbeidsstedet, under en reise, på en date og i enhver annen livssituasjon,

 • Uten å pugge kjedelig grammatikk

  Du trenger ikke å tilegne deg titall kompliserte regler og unntak for å snakke fritt et fremmedspråk!

  Fast Phrases metoden består i at man tilegner seg fulle uttrykk, setninger og uttalelser - på en nøyaktig samme måte som enhver av oss har lært morsmålet siden barndommen av!

 • Hvor enn og når du vil

  Med applikasjon Fast Phrases kan du lære med bruk av ethvert utstyr med tilgang til Internett, på en bekvem stund: på bussen, i køen på butikken eller hjemme hos deg på sofaen!

 • Uttale og visuelle assosiasjoner

  Lær korrekt uttale takket være profesjonelle opptak av lektorer. Husk ord bedre takket være visuelle assosiasjoner som fremskynder etablering av nye nevronforbindelser i hjernen.

Høyeste kvalitet

Applikasjon Fast Phrases er blitt utarbeidet av et team som inkluderer over 30 spesialister: språkvitere, oversettere, fremmedspråklærere, støttet av arbeid utført av grafiske designere og programmerere.

Alt dette for å lage et produkt av høyeste kvalitet. Slik at du lærer fort, effektivt og behagelig.

Finn ut mer

Det er mer enn 500 tusen personer
over hele verden som har stolt på oss!

Har du noen spørsmål?

Vårt kundebetjeningsteam vil gjerne hjelpe deg i alle situasjoner, det er bare nok at du fyller ut et formular.

Sjekk også svar på hyppigste spørsmål.

Ja! Aktuelt kan du allerede velge blant mer enn ti fremmedspråk, men vårt team av forskere arbeider allerede med å legge til flere.

Hvis du aktuelt ikke finner i basen vår et språk som interesserer deg, besøk oss og ta en kikk om en viss tid igjen!

Det er mulig å bruke applikasjonen på et fritt valgt utstyr med tilgang til internett. Det eneste som du trenger er en nettleser. Du kan bytte fritt utstyr som du bruker Fast Phrases på. Hva mer er, vil din progress i opplæringen, bli bevart uavhengig hvor du logger deg på.
Ja! I mange land selger vi elegante gavekort, som gir innehaveren ett års tilgang til applikasjon Fast Phrases. Du kan bestille en e-voucher, som virker på samme måte over hele verden. Ta kontakt med kundebetjening for å få flere opplysninger og bestille voucher.

Ja, du kan alltid annullere abonnementet ditt. Du vil kunne bruke fritt applikasjonen helt til slutt av oppgjørsperioden. Det neste beløpet vil ikke bli trukket fra kortet ditt.

For å annullere abonnementet ditt, velg opsjon "Annuller" på profilen din, på din konto på Fast Phrases. Ved problemer, ta kontakt med oss.

Begynn å lære språket

Velg språket som du ønsker å lære