Fast Phrases: expressz idegennyelv-tanulás online

Teljesítsd a vágyadat, hogy könnyedén beszélj idegen nyelven!

Válaszd ki a nyelvet, amelyet szeretnél megtanulni és kezdd el már most.

Válaszd ki a nyelvet, amelyet szeretnél megtanulni és kezdd el már most.

Kezdj beszélni már az első néhány óra után!

Úgy alkottuk meg a Fast Phrases applikációt, hogy az idegen nyelven folytatott egyszerű beszélgetések a lehető leghamarabb lehetségesek legyenek.

Beszélj szabadon munkában, utazáskor, randin és minden más élethelyzetben.

 • Anélkül, hogy unalmas nyelvtant kellene magolnod.

  Nem kell megtanulnod több tucat szabályt és kivtelt ahhoz, hogy kötetlenül beszélgess egy idegen nyelven!

  A Fast Phrases módszer lényege teljes szókapcsolatok, mondatok, mondanivalók elsajátítása ugyanúgy, ahogy mindannyian tanultuk saját anyanyelvünket!

 • Tetszőleges helyen és időben

  A Fast Phrases applikációval úgy tanulhatsz, hogy az internethez csatlakozó tetszőleges berendezést használsz a neked megfelelő pillanatban: autóbuszon, sorban állva, vagy otthon, a kanapén.

 • Kiejtés és vizuális összekapcsolások

  Tanuld meg a helyes kiejtést a profi nyelvtanárok hangfelvételéből. Jegyezd meg könnyebben a szavakat a vizuális összekapcsolások segítségével, amelyek segítik a neuronkapcsolatok létrejöttét az agyban.

A legjobb minőség

A Fast Phrases applikációt több mint 30 szakértő dolgozta ki: nyelvészek, tolmácsok, idegennyelv tanárok, valamint grafikusok és programozók.

Mindezt azért, hogy a legjobb minőségű termék születhessen meg. Azért, hogy a tanulás gyors, hatékony és kellemes legyen.

Bővebb információ

Eddig már több mint 500 ezer ember bízott meg bennünk
a világon!

Van valamilyen kérdésed?

Ügyfélszolgálati csapatunk szívesen segít minden helyzetben, elég, ha kitöltöd a kérdőívet.

Olvasd el a válaszokat a leggyakrabban feltett kérdésekre.

Igen! Jelenleg tíznél több nyelv közül választhatsz, de kutatócsoportunk újabb idegennyelvek anyagának kifejlesztésén dolgozik.

Ha most nem látod bázisunkban a Téged érdeklő nyelvet, nézz vissza hozzánk nemsokára.

Az applikáció használatára lehetőség van bármilyen olyan berendezésen, amely csatlakozik az internethez, csak internetes böngészőre van szükséged. Tetszőlegesen váltogathatod a berendezéseket, amelyeken a Fast Phrases-t használod. Sőt, attól függetlenül, hogy honnan jelentkezel be, az előrehaladásodat mentjük.
Igen! Sok országban kínálunk elegáns ajándékkuponokat, amelyek lehetővé teszik a tulajdonosuknak a Fast Phrases-hez való hozzáférést egy éven át. Az egész világon rendelhetsz ugyanígy működő e-vouchert. Vedd fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal, ha szeretnél bővebb tájékoztatást vagy vouchert akarsz venni.

Igen, bármikor törölheted az előfizetésedet. A kifizetett időszak végéig továbbra is szabadon használhatod az applikációt. A következő összeget már nem fogjuk levonni a kártyádról.

Előfizetésed törléséhez válaszd Fast Phrases profilodon a „Törlés” lehetőséget. Ha gondod adódna, vedd fel velünk a kapcsolatot.

A tanulás megkezdése

Kezdd el a nyelvtanulást.