Fast Phrases: ekspresfremmedsprogindlæring online

Få din drøm til at gå i opfyldelse og tal flydende på fremmedsproget!

Vælg sproget, du gerne vil lære og gå i gang med det samme.

Vælg sproget, du gerne vil lære og gå i gang med det samme.

Du kan tale allerede efter de første lektioner!

Vi har udarbejdet Fast Phrases-metoden med henblik på, at du kan føre simple samtaler på fremmedsproget så hurtigt som muligt.

Tal frit på fremmedsproget på arbejde, mens du er ud at rejse, på en date og i alle andre mulige situationer i livet.

 • Uden at skulle lære kedelige grammatiske regler udeanad

  Du behøver ikke lære om flere komplicerede regler og undtagelser for at kunne tale frit på fremmedsproget!

  Fast Phrases-metoden går ud på at lære hele vendinger, sætninger og udtryk - præcis på samme måde som hver af os lærte sit modersmål fra barnsben af!

 • Hvor som helst og når som helt

  Med Fast Phrases-appen kan du lære sprog ved hjælp af en valgfri enhed med forbindelse til internettet, på de tidspunkter, der passer dig: i bussen, i en kassekø eller derhjemme på sofaen!

 • Udtale og visuelle konnotationsdannelse

  Lær den korrekte udtale ved at lytte til lydoptagelser af professionelle lektorer. Memorér ordforrådet bedre ved at danne visuelle konnotationer, der gør, at de neurale netværk i hjernen dannes hurtigere.

Højeste kvalitet

Fast Phrases-appen er blevet skabt af et team på over 30 eksperter: lingvister, oversættere, fremmedsprogsundervisere, der var støttet af grafisk designere og software-udviklere.

Alt det for at skabe et produkt af højeste kvalitet. Og for at sikre, at din sprogindlæring er hurtig, effektiv og i behagelige rammer.

Yderligere informationer

Over 500 tusind personer
verden over har valgt os!

Har du nogen spørgsmål?

Vores kundeservice-team vil med glæde hjælpe dig i hvert enkelt tilfælde, du skal blot udfylde formularen.

Du kan også læse svar på de hyppigste spørgsmål.

Ja! I øjeblikket kan du vælge imellem flere end ti fremmedsprog, men vores forskningsgruppe arbejder på at tilføje flere til vores base.

Hvis du ikke kan finde det sprog, du interesserer dig for i vores base endnu, kig ind/kom forbi igen om lidt!

Du kan bruge appen på en valgfri enhed med forbindelse til internettet, det eneste du har brug for er en webbrowser. Du kan med fordel skifte mellem de enheder, du bruger til at anvende Fast Phrases. Uaset hvilket enhed du logger ind på vil din udvikling blive gemt!
Ja! I flere lande tilbyder vi flotte gavekort, der giver et års abonnement til Fast Phrases-appen. Du kan bestille det samme gavekort verden over. Kontakt venligst vores kundeserviceafdeling for yderligere oplysninger og for at bestille gavekortet.

Ja, du kan annullere dit abonnement når som helst. Du vil fortsat frit kunne benytte appen indtil udgangen af den betalte faktureringsperiode. Den næste betaling vil ikke blive trukket fra din konto.

For at annullere abonnementet tryk på "Annullér"-knappen på din profilside i Fast Phrases. Opstår der problemer, kontakt os venligst.

Gå i gang med at lære sprog

Vælg sproget, du gerne vil lære