Fast Phrases: експресно изучаване на чужд език онлайн

Осъществете мечтата си да говорите свободно на чужд език!

Изберете езика, който искате да научите и започнете още сега.

Изберете езика, който искате да научите и започнете още сега.

Започнете да говорите след първите няколко урока!

Разработихме приложението Fast Phrases, за да можете възможно най-бързо да провеждате прости разговори на чужд език.

Говорете свободно в работата, на път, при среща и във всяка друга житейска ситуация.

 • Без да зубрите скучната граматика.

  Не е необходимо да усвоявате десетки сложни правила и изключения, за да говорите свободно на чужд език!

  Методът Fast Phrases се състои в усвояване на определени изрази, изречения и изказвания - точно така, както всеки от нас учи от дете родния си език!

 • На всяко място и по всяко време

  С приложението Fast Phrases можете да учите, докато използвате свободно избрано устройство с достъп до интернет в удобен за Вас момент: в автобуса, на опашката в магазина или в дома си на дивана!

 • Произношение и визуални асоциации

  Научете правилното произношение благодарение на професионалните записи на преподавателите. Запомняйте лексиката по-добре благодарение на визуалните асоциации, ускоряващи създаването на невронни връзки в мозъка.

Най-високо качество

Приложението Fast Phrases е разработено от екип от повече от 30 специалисти: лингвисти, преводачи, учители по чужди езици, подпомагани при работата си от графици и програмисти.

Всичко това, за да бъде създаден продукт от най-високо качество. За да протече Вашето обучение бързо, ефикасно и приятно.

Научете повече

Довериха ни се над 500 000 души
от цял свят!

Имате ли някакви въпроси?

Нашият екип за обслужване на клиентите с удоволствие ще Ви помогне във всяка ситуация, достатъчно е да попълните формуляра.

Проверете също така отговорите на най-често задаваните въпроси.

Да! В момента можете да избирате вече от няколко десетки чужди езика, но нашият изследователски екип продължава да работи върху добавяне на следващи опции.

Ако в момента не виждате в базата ни езика, който Ви интересува, ни потърсете отново след известно време!

Можете да използвате приложението с всяко устройство, което притежава достъп до интернет, единственото от което се нуждаете е интернет браузър. Устройствата, които ползвате за Fast Phrases можете да сменяте без притеснение. Нещо повече, няма значение от къде ще влезете с акаунта си, Вашият напредък в обучението ще бъде запазен!
Да! В много страни предлагаме за продажба елегантни подаръчни ваучери, които дават възможност на притежателя за едногодишен достъп до приложението Fast Phrases. В целия свят можете да поръчате, функциониращия по-същия начин електронен ваучер. Свържете се с отдела за обслужване на клиентите, за да получите повече информация и да поръчате ваучер.

Да, можете по всяко време да спрете абонамента си. До края на заплатения фактуриран период ще можете все още свободно да ползвате приложението. Следващата такса няма да бъде изтеглена от Вашата карта.

За да спрете абонамента си, изберете от акаунта си във Fast Phrases опцията "Анулирай" в профила Ви. При възникване на проблеми, се свържете с нас.

Започнете езиковото си обучение

Изберете езика, който искате да научите