Fast Phrases: învățarea limbilor străine online extrem de rapidă

Îndepliniți-vă visul dvs. de a vorbi fluent o limbă străină!

Alegeți limba pe care doriți să o învățați și începeți acum!

Alegeți limba pe care doriți să o învățați și începeți acum!

Începeți să vorbiți deja după primele lecții!

Am dezvoltat aplicația Fast Phrases, astfel încât conversațiile simple într-o limbă străină să devină posibile cât mai curând.

Vorbiți fluent la serviciu, pe drum, la o întâlnire și in orice alta situație de viață.

 • Fără să învățați gramatica plictisitoare

  Nu trebuie să învățați zeci de reguli și excepții complicate pentru a vorbi fluent o limbă străină!

  Metoda Fast Phrases se bazează pe învățarea frazelor, propozițiilor și formulărilor complete - la fel cum fiecare dintre noi am învățat limba maternă când am fost copii!

 • Unde și când vreți

  Cu aplicația Fast Phrases puteți învăța folosind orice dispozitiv cu acces la Internet, la un moment convenabil: în autobuz, în coadă la un magazin sau acasă de pe canapea!

 • Pronunție și asociații vizuale

  Împărați pronunția corectă ascultând înregistrări vocale profesionale. Memorizați mai bine vocabularul cu ajutorul asociațiilor vizuale care accelerează formarea conexiunilor neuronale în creier.

Cea mai înaltă calitate

Aplicația Fast Phrases a fost dezvoltată de o echipă formată din peste 30 de specialiști: lingviști, traducători, profesori de limbi străine care au fost ajutați de graficieni și programatori.

Toate acestea ajută crearea unui produs de cea mai înaltă calitate, să puteți învăța rapid, eficient și cu plăcere.

Aflați mai mult

Avem deja încredere de peste 500.000 de oameni din întreaga lume!

Aveți întrebări?

Echipa noastră de asistență clienți vă va ajuta cu plăcere în orice situație, e suficient să completați formularul.

Consultați, de asemenea, răspunsurile la cele mai frecvente întrebări.

Da! Acum puteți alege dintre mai multe limbi străine, iar echipa noastră de cercetare lucrează în continuare la adăugarea mai multor limbi.

Dacă nu găsiți limba pe care doriți să o învățați în baza noastră de date, vă rugăm să ne vizitați din nou peste ceva timp!

Utilizarea aplicației este posibilă folosind orice dispozitiv dotat cu acces la internet: aveți nevoie doar de un browser web. Dispozitivele pe care utilizați Fast Phrases pot fi schimbate liber. În plus, indiferent de unde vă conectați, progresele dvs. vor fi păstrate!
Da! În multe țări, vă oferim tichete cadou elegante, care asigură titularului accesul de un an la aplicația Fast Phrases. Puteți comanda un tichet cadou electronic care funcționează la fel în toată lumea Contactați serviciul clienți, pentru mai multe informații sau pentru a comanda un tichet cadou.

Da, vă puteți dezabona în orice moment. Până la sfârșitul perioadei de facturare plătită veți putea folosi în continuare aplicația în mod liber. Plata următoare nu va fi percepută pe cardul dvs.

Pentru a vă dezabona, în contul Fast Phrases al dvs. selectați opțiunea „Dezabonare” din profilul dvs. În caz de probleme, vă rugăm să ne contactați.

Începeți să învățați o limbă străină

Alegeți limba pe care doriți să o învățați