Fast Phrases: heel snel online vreemde talen leren

Maak uw dromen waarom vlot te spreken in een vreemde taal!

Kies de taal die u wilt leren en start nu meteen.

Kies de taal die u wilt leren en start nu meteen.

Begin met spreken reeds na de eerste lessen!

We hebben de Fast Phrases-applicatie ontwikkeld, zodat eenvoudige gesprekken in een vreemde taal zo snel mogelijk mogelijk worden.

Praat vlot op het werk, onderweg, tijdens een date en in elke andere levenssituatie.

 • Zonder het herhalen van saaie grammatica

  U hoeft geen tientallen ingewikkelde regels en uitzonderingen te leren om vlot te spreken in een vreemde taal!

  De Fast Phrases-methode bestaat uit het assimileren van volledige zinsneden, zinnen en uitspraken - net zoals ieder van ons een moedertaal van kinds af aan leerde!

 • Waar en wanneer men het wenst

  Met de Fast Phrases-applicatie kunt u leren op elk gewenst moment via elk toestel met toegang tot het internet: op de bus, in de rij in de winkel of in uw eigen huis op de bank!

 • Uitspraak en visuele associaties

  Leer de correcte uitspraak dankzij professionele opnamen van de lectoren. Onthoud de woordenschat beter dankzij visuele associaties die de vorming van neurale verbanden in de hersenen versnellen.

De hoogste kwaliteit

De Fast Phrases-applicatie is ontwikkeld door een team van meer dan 30 specialisten: linguïsten, vertalers, taaldocenten, ondersteund door grafisch ontwerpers en programmeurs.

Het is allemaal nodig om producten van de hoogste kwaliteit te maken. Om uw leerproces snel, efficiënt en aangenaam te laten verlopen.

Kom meer te weten

Meer dan 500.000 mensen hebben ons vertrouwd
over de hele wereld!

Heeft u vragen?

Ons klantenserviceteam helpt u graag in elke situatie, vul gewoon het formulier in .

Lees ook de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Yes! Op dit moment kunt u kiezen uit tientallen vreemde talen, maar ons onderzoeksteam werkt nog steeds aan het toevoegen van meer.

Als u de taal niet ziet die u op dit moment interesseert, kom hier dan binnenkort nog eens een kijkje nemen!

Het gebruik van de applicatie is mogelijk met elk apparaat met toegang tot het internet, het enige dat u nodig heeft, is een webbrowser. Apparaten die Fast Phrases gebruiken, kunnen vrij worden gewijzigd. Wat meer is, ongeacht waar u inlogt, uw voortgang wordt bewaard!
Ja! In veel landen bieden we elegante geschenkbonnen waarmee de houder een jaar lang toegang heeft tot de Fast Phrases-applicatie. U kunt over de hele wereld een e-voucher bestellen die op dezelfde manier werkt. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie en om een voucher te bestellen.

Ja, u kunt uw abonnement op elk moment annuleren. Tot het einde van de betaalde factureringsperiode kunt u de applicatie nog steeds vrij gebruiken. Het volgende bedrag wordt niet van uw kaart afgeschreven.

Om uw abonnement te annuleren, selecteert u "Annuleren" in uw profiel op uw Fast Phrases-account. Neem in geval van problemen contacteer ons .

Begin met de taal te leren

Kies de taal die u wilt leren