Купете приложението за изучаване на езици Fast Phrases със специално намаление

Ще започнете да разбирате чуждия език само след 7 дни!

Преди да започнете обучението, вижте защо Fast Phrases ще Ви помогне да постигнете целта си по-добре и по-бързо от другите методи за изучаване на езици.

  • Достатъчни са 15 минути на ден

    Методът Fast Phrases адаптирахме спрямо човешкия начин на живот в днешно време. Наясно сме, че не винаги е лесно да намерите време и място за по-продължително учене и водене на бележки. Вместо това Ви предлагаме кратки, динамични сесии, които можете да проведете където и когато пожелаете. Дори пътувайки с автобус или докато чакате на опашката!

  • Ефикасен метод за всяка възраст

    Много програми за обучение са създадени главно с мисъл за най-малките. Оттук идва и митът, че възрастните много трудно усвояват нов език. Ако досегашните Ви опити са били неуспешни, не забравяйте, че това не е по Ваша вина! Виновни са лошо подбраните методи за обучение - подобно на опит да вкарате квадратни кубче в кръгъл отвор! Ние създадохме Fast Phrases за всички: хора на различна възраст и с различно ниво на езикови познания. Усъвършенстваният алгоритъм адаптира учебния процес към Вашите индивидуални нужди и напредък.

  • Ще започнете много бързо да си служите с езика

    На всеки етап от създаването на Fast Phrases ни вдъхновяваше една основна цел: да Ви научим възможно най-бързо да говорите на чужд език. Затова в нашето приложение няма да намерите измислени фрази, които никой вече не използва в ежедневието. Ще научите живия, актуален език. Освен това, благодарение на използването на най-новите научни открития от областта на невролингвистиката, обучението с Fast Phrases е дори 5 пъти по-бързо!*

* В сравнение с традиционните, училищни методи за изучаване на език. Изследвания, проведени върху тестове на 1000 анкетирани.

Нищо не рискувате

Дълго време работихме върху метода Fast Phrases и го изпитахме много задълбочено. Напълно сме убедени в неговата ефикасност. Ето защо Ви предлагаме уникална, 30-дневна гаранция за удовлетворение. Ако по някаква причина не сте доволни от нашето приложение, ще получите пълно възстановяване на разходите за покупката.

Те вече са усвоили езика с Fast Phrases

Колко струва това?

Ще се изненадате за това колко малко трябва да похарчите, за да имате неограничен достъп до приложението Fast Phrases!

Докато курсът в езикова школа или частните уроци с учител струват дори няколкостотин долара месечно (и при това трябва още да добавите разходите за учебници, книги, пътувания), за месечен достъп до Fast Phrases ще заплатите при невероятна промоция само 9,95 €.

А освен това можете значително да намалите този разход, ако изберете да платите предварително за 3, 6 или 12-месечен достъп - в последния случай цената на месечното ползване на платформата е само 4,95 €. Това е по-малко от пътуване с такси! Само, ако направите покупка сега, получавате гаранция за запазване на промоционалната цена завинаги!

Присъединете се към кръга от доволни потребители на Fast Phrases

Само една крачка Ви дели от започване на ефикасно и приятно обучение по чужд език. Нуждаете се само от някакво устройство, свързано с интернет: компютър, телефон или таблет. Изберете най-добрия за Вас пакет и започнете сесията си само след няколко минути!

Имаме добра новина за Вас! Искаме колкото се може повече хора да използват този иновативен метод за изучаване на езици. Затова само сега Ви предлагаме специална отстъпка: възползвайте се от промоцията днес и заплатете с цели 50% до 77% по-малко!

Изберете езика, който искате да научите

Започнете езиковото си обучение

Стъпка 1/3: Попълнете формуляра по-долу, за да започнете да изучавате езика

Избери от списъка държавата, в която живеете