Køb sprog-appen Fast Phrases med en særlig rabat

Du vil forstå fremmedsproget allerede efter 7 dage!

Inden du går i gang, se her, hvorfor Fast Phrases vil hjælpe dig med at opnå dit mål bedre og hurtigere end andre metoder for sprogindlæring.

  • Det kræver kun 15 minutter om dagen

    Vi har tilpasset Fast Phrases-metoden til menneskets livsstil nu til dags. Vi er klar over, at det ikke altid er nemt at finde tid og sted for at studere et sprog og tager noter i en længere periode i træk. I stedet for foreslår vi korte, dynamiske sessioner, som du kan gennemgå hvor som helst og hvor som helst. Endda i bussen eller når du står i kø!

  • En metode, der virker i alle aldre

    Mange indlæringsmetoder er skabt med henblik på de unge. Og det er der, at myten der siger, at det er meget svært for voksne at lære et nyt sprog, stammer fra. Hvis dine hidtidige forsøg ikke lykkedes, husk lige, at det ikke er din skyld! Det er de forkert tilpassede indlæringsmetoder, der er skyld i det - som i et forsøg på at presse en terning ind i et ovalt hul! Vi har skabt Fast Phrases for alle: personer i forskellige aldre og på forskellige sprogniveauer. Den avancerede algoritme kan tilpasse indlæringsforløbet til dine individuelle behov og din udvikling.

  • Tal sproget lynhurtigt

    På alle udviklingsfaser af Fast Phrases havde vi kun et mål: at lære dig at tale fremmedsproget så hurtigt som muligt. I vores app vil du derfor ikke kunne finde nogen storslåede udtryk, som ingen bruger længere. Du vil lære et levende, aktuelt sprog. Endvidere, takket være de nyeste opdagelser indenfor neurolingvistik, er læring med Fast Phrases op til 5 gange hurtigere!*

* Sammenlignet med de traditionelle sprogindlæringsmetoder i skolen. Undersøgelsen er baseret på 1000 respondenter.

Du risikerer ikke noget

Vi har i lang tid arbejdet på at udvikle Fast Phrases-metoden og på at undersøge den i dybden. Vi er fuldstændig overbevist om, at den er effektiv. Derfor tilbyder vi dig en unik 30-dages tilfredshedsgaranti. Hvis du af nogen grund er utilfreds med vores app, får du en fuld refundering af dit køb.

De har allerede lært fremmedsproget med Fast Phrases

Hvad koster det?

Du vil blive overrasket over, hvor lidt det koster at have en ubegrænset adgang til Fast Phrases-appen!

Mens et sprogkursus eller et privatundervisningsforløb koster op til flere hundrede dollars om måneden (dertil kommer der også udgifter for lærebøger og transport), koster det kun 9,95 € om måneden for en ubegrænset adgang til Fast Phrases.

Endvidere kan du betydeligt reducere dette beløb ved at betale for 3, 6 eller 12 måneder forud - i det sidste tilfælde er prisen for en måneds abonnement kun 4,95 €. Det er billigere end en taxatur!. Kun hvis du gennemfører din ordre lige nu, får du en garanti på at beholde tilbudsprisen for altid!

Bliv en af de tilfredse Fast Phrases-brugere

Nu er du kun ét skridt fra at gå i gang med at lære fremmedsproget på en effektiv og behagelig måde. Nu mangler du bare en valgfri enhed med internetforbindelsen: en PC, en mobil eller en tablet. Valg den pakke, der passer bedst til dig og start din første session allerede om få minutter!

Vi har en god nyhed til dig! Vi vil gerne promovere vores innovative sprogindlæringsmetode til så mange personer som muligt. Derfor vil vi gerne tilbyde dig i dag en særlig rabat: benyt dig af rabatten i dag og spar fra 50% op til 77%!

Vælg sproget, du gerne vil lære

Gå i gang med at lære sprog

Trin 1/3: Udfyld formularen nedenfor for at gå i gang med at lære sprog

Vælg venligst dit opholdsland