Koop de Fast Phrases-app voor taalstudie met een speciale korting

U begint al na 7 dagen een vreemde taal te begrijpen!

Lees voordat u begint met leren waarom Fast Phrases u helpt om uw doel beter en sneller te bereiken dan andere taalleermethodes.

  • 15 minuten per dag volstaan

    We hebben de Fast Phrases-methode aangepast aan de manier van leven van vandaag. We realiseren ons dat het niet altijd gemakkelijk voor u is om tijd en ruimte te vinden om langere tijd te studeren en aantekeningen te maken. In plaats daarvan stellen we korte, dynamische sessies voor waar en wanneer u maar wilt. Zelfs wanneer u de bus neemt of in de rij staat te wachten!

  • De methode is effectief op elke leeftijd

    Veel leerprogramma's zijn voornamelijk gemaakt voor de allerjongsten. Vandaar de mythe dat volwassenen heel moeilijk een nieuwe taal kunnen leren. Als uw vorige pogingen niet succesvol waren, onthoud dan dat het niet uw schuld is! De verkeerd gekozen methoden treffen schuld, het zoals een poging om een vierkante kubus in een rond gat te duwen! We hebben Fast Phrases gemaakt voor iedereen : mensen van alle leeftijden en niveaus van taalvaardigheid. Het geavanceerde algoritme zal de loop van het leren aanpassen aan uw individuele behoeften en voortgang.

  • U zult de taal in een oogwenk gaan gebruiken

    In elke fase van de ontwikkleing van Fast Phrases werden we geleid door één basisdoel: u zo snel mogelijk aanleren om in een vreemde taal te spreken . Daarom vindt u in onze applicatie geen fraaie zinnen die niemand dagelijks gebruikt. U leert een levendige, actuele taal. Bovendien, dankzij het gebruik van de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen op het gebied van neurolinguïstiek, verloopt studeren met Fast Phrases zelfs 5 keer sneller! *

* Vergeleken met traditionele schoolse methoden voor het leren van een taal. De studie werd uitgevoerd op een steekproef van 1000 respondenten.

U riskeert niets

We hebben lang aan Fast Phrases-methode gewerkt en hebben ze grondig onderzocht. We zijn absoluut overtuigd van hhar effectiviteit. Daarom bieden wij u een unieke 30-daagse tevredenheidsgarantie . Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze applicatie, ontvangt u de volledige terugbetaling van de aankoopkost.

Ze hebben de taal al onder de knie met Fast Phrases

Hoeveel kost het?

U zult verrast zijn hoe weinig u moet uitgeven om onbeperkt toegang te hebben tot de Fast Phrases-applicatie!

Hoewel een taalcursus of individuele lessen met een docent zelfs enkele honderden euro's per maand kosten (en u moet ook de kosten van schoolboeken, boeken, verplaatsingen toevoegen), betaalt u in deze ongelooflijke promotie voor de maandelijkse toegang tot Fast Phrases slechts € 12,99.

Niet alleen dat, u kunt deze kosten aanzienlijk verlagen door te beslissen om vooraf te betalen voor 3, 6 of 12 maanden - in het laatste geval zijn de kosten van het maandelijkse gebruik van het platform slechts € 5,99. Dat is minder dan een taxirit! Alleen door nu een aankoop te doen, bent u er zeker van dat u de promotieprijs voor altijd behoudt!

Word lid van de groep tevreden Fast Phrases-gebruikers

U bent slechts een stap verwijderd van het starten van een effectief en aangenaam taalstudie. U hebt alleen een toestel nodig dat op het internet is aangesloten: een computer, telefoon of tablet. Kies het voor u beste pakket en start de sessie in slechts een paar minuten!

We hebben goed nieuws voor u! We willen zoveel mogelijk mensen laten profiteren van deze innovatieve methode voor taalstudie. Daarom bieden we u nu een speciale korting aan: profiteer vandaag van de promotie en betaal van 50% tot maar liefst 77% minder!

Kies de taal die u wilt leren

Begin met de taal te leren

Stap 1/3: Vul het onderstaande formulier in, om te starten met het leren van de taal

Kies uw land uit de lijst