Cumpărați aplicația de învățare a limbilor străine Fast Phrases cu o reducere specială

Veți începe să înțelegeți o limbă străină după doar 7 zile!

Înainte de a începe să învățai, descoperiți de ce Fast Phrases vă ajută să vă atingeți obiectivele mai bine și mai repede decât alte metode de învățare a limbilor străine.

  • E suficient să învățați 15 minute pe zi

    Am adaptat metoda Fast Phrases la stilul de viață contemporan. Înțelegem că nu este întotdeauna ușor să găsiți timp și loc pentru a învăța mai mult timp și a lua note. În schimb, vă propunemsesiuni scurte și dinamice, pe care le puteți efectua oriunde și oricând doriți, chiar și în autobuz sau așteptând la coadă!

  • Această metodă este eficientă la orice vârstă

    Multe programe de învățare sunt create în principal pentru cei mai mici. De acolo vine și mitul potrivit căruia pentru adulți este foarte dificil să stăpânească o limbă nouă. Dacă încercările anterioare ale dvs. n-au fost reușite, nu uitați că nu este vina dvs.! De vină sunt metodele de învățare greșite, care seamănă cu încercarea de a împinge un bloc pătrat într-o gaură rotundă!Am creat Fast Phrases pentru toată lumea: pentru toate vârstele și nivelurile de limbă. Algoritmul avansat va adapta procesul de învățare la nevoile și progresul dvs. individual.

  • Veți începe să folosești limba imediat

    La fiecare etapă de creare a metodei Fast Phrases am avut un obiectiv principal: să învățați să vorbiți o limbă cât mai repede . De aceea, în aplicația noastră nu veți găsi fraze imaginare pe care nimeni nu le mai folosește. Veți învăța un limbaj viu și actual. În plus, datorită utilizării ultimelor descoperiri științifice în domeniul neurolingvisticii, învățarea cu Fast Phrases este chiar de 5 ori mai rapidă!*

* În comparație cu metodele tradiționale școlare de predare a limbilor. Studiul a fost realizat pe un eșantion de 1000 de respondenți.

Nu riscați nimic

Am lucrat mult timp la metoda Fast Phrases și am testat-o amănunțit. Suntem complet convinși de eficacitatea sa. De aceea, vă oferim o unică garanție de satisfacție de 30 zile. Dacă din orice motiv nu sunteți mulțumit de aplicația noastră, veți primi o rambursare completă a costurilor de achiziție.

Ei au deja învățat o limbă străină cu Fast Phrases

Și care este costul?

Veți fi surprins, cât de puțin trebuie să cheltuiți pentru a avea acces nelimitat la aplicația Fast Phrases!

În timp ce un curs de limbi străine sau clase individuale cu un profesor costă chiar și câteva sute de dolari pe lună (la care trebuie să adăugați și costul manualelor, cărților și călătoriilor), în promoția noastră incredibilă, pentru acces lunar la Fast Phrases veți plăti doar 55,80 RON.

În plus, acest cost poate fi redus în mod semnificativ, dacă alegeți să plătiți accesul pentru 3, 6 sau 12 lui în avans – în ultimul caz, costul utilizării lunare a platformei este doar de 29,90 RON. Este mai puțin decât o plimbare cu taxiul! Doar făcând o achiziție acum vă puteți asigura prețul promoțional pentru totdeauna!

Alăturați-vă grupului de utilizatori mulțumiți de Fast Phrases!

Sunteți la doar un pas de a începe o învățare eficientă și plăcută a unei limbi străine. Aveți nevoie doar de orice echipament cu conexiune la internet: un calculator, un telefon sau o tabletă. Alegeți cel mai bun pachet pentru dvs. și începeți sesiunea în câteva minute!

Avem vești bune pentru dvs.! Ne dorim cât mai mulți oameni să utilizeze această metodă inovativă de învățare a limbilor străine. De aceea, doar acum vă oferim o reducere specială: profitați de promoția noastră astăzi și plătiți de la 50% până la 77% mai puțin!

Alegeți limba pe care doriți să o învățați

Începeți să învățați o limbă străină

Pasul 1/3: Pentru a începe să învățați o limbă străină, vă rugăm să completați formularul de mai jos

Selectați țara dvs. de reședință din listă