Kupi aplikaciju za učenje jezika Fast Phrases na posebnom sniženju

Počet ćeš razumjeti strani jezik nakon 7 dana!

Prije nego što započnete s učenjem, pogledajte zašto vam Fast Phrases pomažu u postizanju cilja bolje i brže od ostalih metoda učenja jezika.

  • Samo 15 minuta dnevno

    Danas smo metodu Fast Phrases prilagodili ljudskom načinu života. Svjesni smo da vam nije uvijek lako pronaći vrijeme i mjesto za duže učenje i bilježenje. Umjesto toga, predlažemo kratke, dinamične sesije, koje možete izvoditi kad god i gdje god želite. Čak i autobusom ili čekajući u redu!

  • Metoda je učinkovita u bilo kojoj dobi

    Mnogi programi učenja kreiraju se uglavnom za najmlađe. Otuda mit da je odraslima vrlo teško svladati novi jezik. Ako su vaši prethodni pokušaji bili neuspješni, imajte na umu da to niste krivi! Krivi su loše odabrani načini učenja - poput pokušaja guranja četvrtastog bloka u okruglo rupu! Stvorili smo Fast Phrases za sve : ljude svih dobnih skupina i razine jezika. Napredni algoritam prilagodit će proces učenja vašim individualnim potrebama i napretku.

  • Jezik ćete početi upotrebljavati odmah

    U svakoj fazi stvaranja Fast Phrases imali smo jedan primarni cilj: naučiti vas da govorite strani jezik što je prije moguće . Stoga u našoj aplikaciji nećete pronaći zamišljene izraze koje nitko ne koristi svaki dan. Naučit ćete živahni i aktualni jezik. Uz to, zahvaljujući najnovijim znanstvenim otkrićima na području neurolingvistike, učenje sa Fast Phrases do 5 puta je brže! *

* U usporedbi s tradicionalnim metodama školskog jezika. Studija je provedena na uzorku od 1.000 ispitanika.

Ne riskirate ništa

Dugo smo radili na metodi Fast Phrases i temeljito je testirali. Potpuno smo uvjereni u njegovu učinkovitost. Zbog toga vam nudimo jedinstveno, 30-dnevno jamstvo zadovoljstva. Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni s našom prijavom, dobit ćete puni povrat troškova kupnje.

Oni su savladali jezik sa Fast Phrases

Koliko to košta?

Iznenadit ćete se, koliko malo morate potrošiti da biste imali neograničen pristup aplikaciji Fast Phrases!

Dok tečaj jezične škole ili pojedinačni časovi s nastavnikom koštaju i do nekoliko stotina dolara mjesečno (a morate dodati i troškove udžbenika, knjiga, putovanja), za mjesečni pristup Fast Phrases platit ćete nevjerojatnom promocijom samo 9,95 EUR.

I ne samo to, možete značajno smanjiti ovaj trošak odlučivši unaprijed platiti pristup za 3, 6 ili 12 mjeseci - u potonjem slučaju troškovi mjesečne uporabe platforme su samo 4,95 EUR. To je manje od vožnje taksijem Samo kupnjom možete zauvijek dobiti zajamčenu cijenu!

Pridružite se grupi zadovoljnih korisnika Fast Phrases

Samo ste korak od započinjanja učinkovitog i ugodnog učenja stranog jezika. Sve što trebate je bilo koja oprema povezana s internetom: računalo, telefon ili tablet. Odaberite najbolji paket za vas i započnite sesiju za nekoliko minuta!

Imamo dobre vijesti za vas! Želimo da što više ljudi koristi ovu inovativnu metodu učenja jezika. Stoga vam od sada nudimo poseban popust: iskoristite promociju već danas i platite od 50% do čak 77% manje!

Odaberite jezik koji želite naučiti

Počnite učiti jezik

Korak 1/3: Popunite donji obrazac za početak učenja jezika

S popisa odaberite zemlju prebivališta