Αγόρασε την εφαρμογή για εκμάθηση γλωσσών Fast Phrases με ειδική έκπτωση

Θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις μια ξένη γλώσσα ήδη μετά από 7 ημέρες!

Πριν αρχίσεις την εκμάθηση, δες γιατί το Fast Phrases θα σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο καλύτερα και πιο γρήγορα από τις άλλες μεθόδους εκμάθησης γλωσσών.

  • Αρκούν 15 λεπτά την ημέρα

    Προσαρμόσαμε τη μέθοδο Fast Phrases στον τρόπο ζωής του σημερινού ανθρώπου. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι πάντα εύκολο να βρείς χρόνο και χώρο για μακρόχρονη εκμάθηση και κράτημα σημειώσεων. Αντίθετα, προτείνουμε σύντομες, δυναμικές συνεδρίες, τις οποίες μπορείς να εκτελέσεις όπου και όποτε θέλεις. Ακόμη και μέσα στο λεωφορείο ή περιμένοντας στην ουρά!

  • Αποτελεσματική μέθοδος για κάθε ηλικία

    Πολλά προγράμματα εκμάθησης δημιουργούνται κυρίως για τους νεότερους σε ηλικία. Εξ ου και ο μύθος ότι είναι πολύ δύσκολο για τους ενήλικες να διδαχθούν μια νέα γλώσσα. Εάν οι προηγούμενες προσπάθειές σου ήταν ανεπιτυχείς, να θυμάσαι ότι δεν είναι δικό σου λάθος! Ευθύνονται οι κακές μέθοδοι διδασκαλίας που επιλέγουν να μοιάζουν σαν ένα τετράγωνο που προσπαθεί να χωρέσει σε μία κυκλική οπή! Δημιουργήσαμε το Fast Phrases για όλους: για άτομα κάθε ηλικίας και γλωσσικό επίπεδο. Ο προηγμένος αλγόριθμος θα προσαρμόσει την διαδικασία εκμάθησης στις ατομικές ανάγκες και την πρόοδό σου.

  • Θα αρχίσεις να χρησιμοποιείς την ξένη γλώσσα αστραπιαία

    Σε κάθε στάδιο της δημιουργίας του Fast Phrases, είχαμε έναν πρωταρχικό στόχο: πως να σε διδάξουμε να μιλάς μια ξένη γλώσσα το συντομότερο δυνατόν. Επομένως, στην εφαρμογή μας δεν θα βρείς εξεζητημένες φράσεις τις οποίες κανείς δεν χρησιμοποιεί καθημερινά. Θα μάθεις την ζωντανή, τρέχουσα γλώσσα. Επιπλέον, χάρη στις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις στον τομέα των νευρογλωσσολογίας η μάθηση με το Fast Phrases είναι έως και 5 φορές ταχύτερη!*

* Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές, σχολικές μέθοδους εκμάθησης γλώσσών. Η μελέτη διεξήχθη σε δείγμα 1.000 ερωτηθέντων.

Δεν ριψοκινδυνεύεις τίποτα

Εργαστήκαμε επί της μεθόδου Fast Phrases για πολύ καιρό και την δοκιμάσαμε διεξοδικά. Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για την αποτελεσματικότητά της. Γι' αυτό σας προσφέρουμε μια μοναδικήεγγύηση ικανοποίησης 30 ημερών. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την εφαρμογή μας, θα λάβετε πλήρη επιστροφή των εξόδων αγοράς.

Αυτοί έχουν ήδη μάθει την γλώσσα με το Fast Phrases

πόσο κοστίζει;

Θα εκπλαγείς με το πόσα λίγα πρέπει να ξοδέψεις, ώστε να αποκτήσεις ατελείωτη πρόσβαση στην εφαρμογή Fast Phrases!

Ενώ τα μαθήματα στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών ή τα ιδιωτικά μαθήματα κοστίζουν έως και αρκετές εκατοντάδες δολάρια το μήνα (και πρέπει επίσης να προσθέσεις το κόστος των εγχειριδίων, των βιβλίων, των μεταφορικών), για μηνιαία πρόσβαση στο Fast Phrases θα πληρώσεις, μέσω της απίστευτης προσφοράς, μονάχα 9,95 €.

Κι όχι μόνον αυτό, μπορείς να μειώσεις σημαντικά αυτό το κόστος πληρώνοντας εκ των προτέρων για 3, 6 ή 12 μήνες - στην τρίτη περίπτωση το κόστος της μηνιαίας χρήσης της πλατφόρμας είναι μόνο 4,95 €. Είναι λιγότερο από μια μετακίνηση με ταξί! Μόνο κάνοντας μια αγορά τώρα αποκτάς εγγύηση διατήρησης της τιμής προσφοράς για πάντα!

Γίνε κι εσύ ένας από τους ικανοποιημένους χρήστες του Fast Phrases

Σε χωρίζει μονάχα ένα βήμα από την έναρξη της αποτελεσματικής και ευχάριστης εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι οποιοσδήποτε εξοπλισμός συνδεδεμένος με το διαδίκτυο: ένας υπολογιστής, το τηλέφωνο ή το τάμπλετ. Επέλεξε το καλύτερο πακέτο για σένα και ξεκίνα την συνεδρία σε λίγα λεπτά!

Σου έχουμε ένα καλό νέο! Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα να κάνουν χρήση αυτής της καινοτόμου μεθόδου εκμάθησης γλωσσών. Γι' αυτό μονάχα τώρα σου προτείνουμε μία ειδική έκπτωση: επωφελήσου από την προσφορά σήμερα και πλήρωσε από 50% μέχρι 77% λιγότερα!

Επέλεξε την γλώσσα που θέλεις να μάθεις

Εκκίνηση εκμάθησης ξένης γλώσσας

Βήμα 1/3: Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να ξεκινήσετε τη μάθηση μιας γλώσσας

Επιλέξτε τη χώρα διαμονής σας από τη λίστα