Метод на обучението с Fast Phrases - описание на действието

Методът Fast Phrases

Чудите се дали обучението с Fast Phrases е най-добрият избор за Вас ли? Прочетете в какво се състои нашият иновативен метод на обучение! Той е разработен от екип от изключителни специалисти в областта на езика, а основата му е поставена върху задълбочен анализ на поведението на хората, които започват да изучават нов чужд език. Благодарение на това приложението Fast Phrases ще Ви даде възможност да усвоите езика - независимо от възрастта и езиковите си способности.

Научете езика по естествен начин

Задълбочавайки се в тайните на човешкия мозък, лингвистите са открили, че най-ефикасният начин за научаване на чужд език е естественото попиване на знания при свободно общуване с езика. Когато малко дете опознава своя роден език, то го прави посредством познатите му и разбираеми ситуации, които се определят с неразбираемото до момента понятие - дума.

Думата се свързва с дадено събитие и изведнъж, благодарение на асоциирането ѝ на дадено ниво, което вече не е абстрактно - словесно, непознато, но което също има свое съответствие в познатата реалност на субекта, то става нещо близко и лесно за запомняне.

В приложението Fast Phrases стимулите, слухови, както и зрителни, стимулират нашите центрове на паметта, като се позовават на контекста на родния ни език, вкоренен още по време на детството - така че се асоциират спрямо вече запаметени предварително в паметта събития. Благодарение на това усвоявате езика бързо и ефикасно.

Запомнете дълготрайно

Fast Phrases е интерактивно приложение, което дава положителни, външни стимули, като стимулира мозъка за повишена активност.

Трябва да не забравяте, че всеки ефективен вид наука е интерактивен процес!

Освен това Fast Phrases ефикасно кодира новите думи в дълготрайната памет, така че те не "изчезват" след седмица или две след запомнянето.

Fast Phrases:

  • Базира се върху метода на мрежа от асоциации
  • Ефикасно вкарва новите думи в дълготрайната памет
  • Гарантира не само зрително стимулиране, но и слухово
  • Дава възможност за обучение в избрано от Вас време и място
  • Редуцира стреса, свързан с обучението

Учете без стрес

Удобната среда за обучение е изключително важно условие за успешното усвояване на знания. При групови обучителни занятия (напр. в езикова школа) повечето изследвани изпитват увеличение на нивата на стрес и намаляване на чувството за сигурност.

Повечето участници в груповите курсове признават, че изпитват страх да не направят грешка на обществено място.

Значителна част от тях твърдят, че това се е отразило негативно не само на резултатите им в обучението, но е довело до намразване на самия език, както и до изпитване на други симптоми, обикновено свързвани с продължително излагане на влиянието дори на малък стрес: безсъние, липса или повишаване на апетита, изолиране от социален живот.

С Fast Phrases учите при собствени условия - където и когато пожелаете

Можете да използвате нашето приложение на всяко мултимедийно устройство - лаптоп, таблет или смартфон.

Така че можете да провеждате сесиите на удобно място и време: вечер у дома, в междучасието в училище или по време на обяда в работата.

Противно на общоприетото, ученето на език изобщо не трябва да е тежко и мъчително - кратките, приятни сесии гарантират оптимална стимулация на мозъка, не предизвикват претоварване и умора.

Започнете най-накрая да говорите на чужд език

Присъединете се към кръга от доволни потребители, които вече са научили езика благодарение на приложението Fast Phrases. Създадохме го след дългогодишни лингвистични изследвания върху усвояването и затвърждаването на чуждите езици. Ежедневно работим за усъвършенстването на нашия метод, за да може всеки бързо да започне да си служи с избрания език.

Създавайки нашето приложение, ние се съсредоточихме върху практическото приложение на езика, който ще Ви позволи да започнете възможно най-бързо да общувате в ежедневни ситуации. Забравете за училищните кошмари или т.нар. зубрене на граматика! Правилата за употреба на езика ще научите по естествен път в процеса на приятно, без напрежение обучение. Ще обикнете времето, прекарано с Fast Phrases благодарение на интригуващите елементи, като любопитни факти за страните, любопитна информация за подобряване на концентрацията или влачене на думи на екрана. Навсякъде ще бъдете съпътствани от мултимедия, която ще улеснява запомнянето и възпроизвеждането на правилното произношение на думите и изреченията.

Тествахме това върху себе си!

Всеки от нас има опит с различни техники на учене: някои са завършили филология, други са издържали международни сертификати, удостоверяващи знанията на английски, немски или испански, а трети са карали частни уроци с учители.

Но не се фокусирахме само върху собствените си резултати. За нас беше важно да създадем приложение, което ще позволи на всеки да научи чужд език, независимо от възрастта, пола, способностите или дори свободното време, с което разполага ежедневно.

Целта беше само една: всеки потребител да научи чужд език възможно най-бързо. Ето защо през цялото това време наблюдавахме също и процеса на обучение на много други хора и посветихме много време за проучване на публикации и резултати от изследвания в областта на лингвистиката.

Ние сме с лингвистично образование, затова се грижим за качеството на обучението.

Може би вече сте разбрали, че не сме група от случайни хора без лингвистично образование. Нашата страст към това как протичат процесите на учене при отделните хора ни тласна към създаване на приложението Fast Phrases. Основахме се на целия ни придобит опит, наблюдения и изводи. Но това не означава, че сме затворени за напълно нови изводи и преживявания. Нашият отдел за обслужване на клиентите отлично общува на 23 езика, затова можете по удобен начин да споделите с нас своето мнение, достатъчно е да изпратите имейл, а ние със сигурност ще го вземем предвид при планирането на подобренията на приложението.

Поверявайки ни своя процес на учене на чужд език, можете също да сте сигурни, че сме вложили цялото си сърце в това, да Ви предоставим възможност да ползвате най-новите постижения на технологията и науката.

Започнете езиковото си обучение

Стъпка 1/3: Попълнете формуляра по-долу, за да започнете да изучавате езика

Избери от списъка държавата, в която живеете