A Fast Phrase nyelvtanulási módszer - működési elv

A Fast Phrases módszer

Azon gondolkodsz, hogy a Fast Phrases nyelvtanulási módszer jó választás lesz-e számodra? Olvasd el, mi a lényege innovatív tanulási módszerünknek! Nyelvi specialisták csoportja dolgozta ki, alapja pedig az idegennyelv tanulását kezdők viselkedésének precíz elemzése. Ennek köszönhetően a Fast Phrases applikáció lehetővé teszi számodra is a nyelvtanulást - nyelvérzéktől függetlenül.

Sajátítsd el a nyelvet természetesen

Az emberi agy rejtélyeit kutatva a nyelvészek rájöttek, hogy az idegennyelv tanulásának leghatékonyabb módja az, ha a nyelvvel való kötetlen kapcsolat közben sajátítjuk el a tudást. Amikor egy kisgyerek az anyanyelvét ismeri meg, olyan helyzeteken keresztül teszi ezt, amelyek számára ismerősek és érthetőek, amelyeket korábban érthetetlen fogalommal, a szóval jelölnek.

A szó egy korábbi eseménnyel kerül összefüggésbe, és hirtelen, amikor már nem csak absztrakt síkon, hanem szóbeli, ismeretlen, de az alany számára ismerős valóságban is vonatkozással bír, akkor közelivé, könnyen megjegyezhetővé válik.

A Fast Phrases applikációban az hallási és látási ingerek stimulálják memóriaközpontjainkat, anyanyelvünk kontextusaira utalva, amelyet még gyerekkorunkban elsajátítottunk - ezért a múltban már elsajátított eseményekhez kötődnek. Ennek köszönhetően gyorsan és hatékonyan tanulod a szavakat.

Jegyezd meg tartósan

A Fast Phrases interaktív applikáció pozitív, külső ingereket ad, amelyek fokozott aktivitásra stimulálják az agyat.

Ne feledd, hogy minden hatékony tanulási forma interaktív folyamat!

Ezen kívül a Fast Phrases hatásosan kódolja a szavakat a hosszútávú memóriában, tehát a szavak nem „szöknek el” egy vagy két héttel megtanulásuk után.

Fast Phrases:

  • Asszociációs hálózat módszerére épít.
  • Hatékonyan helyezi el az új szavakat a hosszútávú memóriában.
  • Nem csak látási, hanem hallási ingereket is biztosít.
  • Lehetővé teszi a tanulást a számodra legmegfelelőbb helyen és időben.
  • Csökkenti a tanuláshoz fűződő stresszt.

Tanulj stresszmentesen

A kényelmes tanulási környezet rendkívül fontos feltétele a tudás sikeres elsajátításának. Csoportos tanulás során (például egy nyelviskolában) a vizsgált személyek többsége érzi a stresszhormon szintjének növekedését és a biztonságérzet csökkenését.

A csoportos tanfolyamok legtöbb résztvevője bevallja, hogy fél, hogy hibázik mások előtt.

Jelentős részük azt állítja, hogy ez negatív hatással van a tanulási folyamatra, valamint a nyelv iránti viszonyt is rontja. Más olyan tüneteket is észlelnek, amelyek általában hosszútávú stresszel függenek össze, sőt álmatlanság, étvágytalanság vagy fokozott étvágy, a társasági élettől való visszahúzódás is előfordult.

A Fast Phrases segítségével saját feltételeidnek megfelelően tanulsz - ahol akarsz és amikor akarsz

Applikációnkat használhatod minden multimédiás eszközön - laptopon, táblagépen vagy okostelefonon.

Bárhol és bármikor végezheted a munkameneteket: este otthon, szünetben az iskolában vagy ebédszünetben a munkahelyeden.

A látszat ellenére a nyelvtanulás nem kell, hogy nehéz és fárasztó legyen, a rövid és kellemes munkamenetek biztosítják az agy optimális stimulálását anélkül, hogy túlságosan megterhelnék vagy kifárasztanák.

Kezdj el végre idegen nyelven beszélni!

Csatlakozz azokhoz az elégedett felhasználókhoz, akik már megtanultak egy nyelvet a Fast Phrases applikáció segítségével. Hosszantartó nyelvészeti és idegennyelvtanulási kutatások után készítettük el. Folyamatosan dolgozunk a módszerünk tökéletesítésén, hogy bárki gyorsan elkezdhesse használni a kiválasztott nyelvet.

Applikációnk létrehozásakor a nyelv gyakorlati alkalmazhatóságát tartottuk fontosnak, hogy minél hamarabb kommunikálni kezdhess hétköznapi helyzetekben.Felejtsd el az iskolai rémálmot a nyelvtan magolásáról! A nyelvet irányító szabályokat kellemes, stresszmentes tanulás közben sajátítod majd el. Megszereted azt az időt, amit a Fast Phrases-zel töltesz. Ehhez hozzájárulnak az olyan vonzó elemek, mint az országismereti érdekességek, a koncentrálást segítő érdekességek vagy a szavak húzogatása a képernyőn. Minden lépésnél multimédiás megoldások segítik a szavak és mondatok megjegyzését és megfelelő kiejtését.

Magunkon teszteltük!

Mindannyian próbálkoztunk már többféle nyelvtanulási módszerrel: egyes nyelvszakot végeztek egyetemen, mások nemzetközi bizonyítványokat szereztek arról, hogy tudnak angolul, németül vagy spanyolul, olyan is van, aki magánórákra járt tanárhoz.

Ennek ellenére nem csak a saját eredményeinkre koncentráltunk. Olyan applikációt akartunk létrehozni, amely mindenki számára lehetővé teszi az idegennyelv megtanulását kortól, nemtől, nyelvérzéktől és a nap folyamán rendelkezésre álló szabadidő mennyiségétől függetlenül.

Cél csak egy volt: minden felhasználó a lehető leggyorsabban tanulja meg a nyelvet. Ezért végig figyelemmel követtük sok más személy tanulási folyamatát és rengeteg időt szenteltünk annak, hogy nyelvészeti témájú kutatások eredményeit és publikációkat tanulmányoztunk.

Nyelvészeti végzettségünk van, ezért odafigyelünk az oktatás minőségére.

Biztosan rájöttél már, hogy nem egy véletlenszerűen összeverődött, végzettség nélküli emberekből álló csoport vagyunk. Rajongunk a különböző emberek tanulási folyamatainak vizsgálatáért, ezért hoztuk létre a Fast Phrases-t. Minden megszerzett tapasztalatot, megfigyelést és következtetést figyelembe vettünk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy elzárkózunk a teljesen új tapasztalatoktól és megfigyelési eredményektől. Ügyfélszolgálatunk 23 nyelven kommunikál, ezért szuperkényelmesen megoszthatod velünk a véleményedet. Elég e-mailt küldeni, mi pedig biztosan figyelembe vesszük észrevételedet applikációnk javítása során.

Ha ránk bízod idegennyel-tanulási folyamatodat, abban is biztos lehetsz, hogy mindent megteszünk azért, hogy a technológia és a tudomány legújabb eredményeit is használhasd.

A tanulás megkezdése

1/3 lépés: A nyelv tanulás megkezdéséhez töltsd ki az alábbi űrlapot

Válaszd ki a lakóhelyed a listából!