De Fast Phrases taalleermethode - beschrijving van de werking

De Fast Phrases methode

Vraagt u zich af of het leren van een taal met Fast Phrases de beste keuze voor u is? Lees waarop onze innovatieve leermethode gebaseerd is! Ze is ontwikkeld door een team van uitstekende taalspecialisten en de basis is een diepgaande analyse van het gedrag van mensen die een nieuwe vreemde taal leren. Hierdoor laat de Fast Phrases-applicatie u toe de taal te beheersen, ongeacht de leeftijd en taalvaardigheden.

Beheers de taal op een natuurlijke manier

De linguïsten hebben onderzoek gedaan naar de geheimen van het menselijk brein en hebben ontdekt dat de meest effectieve manier om een vreemde taal te leren is om op natuurlijke wijze kennis te absorberen terwijl men vrijelijk in interactie treedt met de taal. Wanneer een jong kind zijn moedertaal leert, doet het dit door situaties die hem bekend en begrijpelijk zijn en die worden gedefinieerd door een onbegrijpelijk begrip - een woord.

Het woord wordt geassocieerd met een bepaalde gebeurtenis, en plotseling, dankzij het koppelen ervan aan een gebied dat niet alleen abstract is - verbaal, onbekend, maar ook zijn referentie heeft in de vertrouwde werkelijkheid, wordt het iets dichtbij en iets dat gemakkelijk onthouden wordt.

In de Fast Phrases-applicatie stimuleren zowel auditieve als visuele stimuli onze geheugencentra, verwijzend naar de context van onze moedertaal, nog in de kindertijd geworteld - en dus geassocieerd met eerder opgenomen gebeurtenissen in het geheugen. Dankzij dit, absorbeert u de taal snel en effectief.

Onthoud voor een lange tijd

Fast Phrases is een interactieve applicatie die positieve, externe stimuli geeft en de hersenen stimuleert voor verhoogde activiteit.

Houd er rekening mee dat elk effectief type van leren een interactief proces is!

Bovendien codeert Fast Phrases effectief nieuwe woorden in het langetermijngeheugen , zodat ze na een week of twee niet meer "ontsnappen" aan het onthouden.

Fast Phrases:

  • Het is gebaseerd op de methode van het aanleggen van een netwerk van verbanden
  • Het plaatst effectief nieuwe woorden in het langetermijngeheugen
  • Het biedt niet alleen visuele maar ook auditieve stimuli
  • Het maakt leren mogelijk op een plaats en tijd naar keuze
  • Vermindert stress geassocieerd met leren

Leer zonder stress

Een comfortabele leeromgeving is een uiterst belangrijke voorwaarde voor succesvol leren. Tijdens het leren in een groep (bijv. op een talenschool) voelt de meerderheid van de respondenten een toename van het stressniveau en een afname van het gevoel van veiligheid.

De meeste deelnemers aan de groepscursussen geven toe bang te zijn om een fout te maken in het openbaar.

Een aanzienlijk deel beweert dat dit niet alleen hun leerresultaten negatief heeft beïnvloed, maar ook resulteerde in een afkeer van de taal zelf en het gevoel van andere symptomen, meestal geassocieerd met langdurige blootstelling aan zelfs lichte stress: slapeloosheid, gebrek of toename van eetlust, terugtrekking uit sociaal leven.

Met Fast Phrases leert u op uw eigen voorwaarden - waar u maar wilt, wanneer u maar wilt

U kunt onze applicatie gebruiken op elk multimedia-apparaat - laptop, tablet of smartphone.

De sessies kunnen op een handige plaats en tijdstip worden gehouden: 's avonds thuis, tijdens een pauze op school of tijdens de lunch op het werk.

In tegenstelling tot wat het lijkt, hoeft het leren van een taal niet moeilijk en vermoeiend te zijn - korte, aangename sessies zorgen voor een optimale stimulatie van de hersenen, zonder overbelasting of vermoeidheid te veroorzaken.

Begin eindelijk in de vreemde taal te spreken

Sluit aan bij de groep tevreden gebruikers die de taal al hebben geleerd dankzij de Fast Phrases-applicatie. We hebben ze ontwikkeldt na jarenlang taalkundig onderzoek naar de verwerving en het vasthouden van vreemde talen. Elke dag werken we aan het verbeteren van onze methode, zodat iedereen snel de gekozen taal kan gaan gebruiken.

Door onze applicatie te maken, hebben we ons gericht op de praktische applicatie van een taal waarmee u zo snel mogelijk in alledaagse situaties kunt communiceren. Vergeet de nachtmerrie van de school, d.w.z. het herhalen van grammatica! De regels die van applicatie zijn op de taal worden op een natuurlijke manier verworven tijdens aangenaam, stressvrij leren. U zult de tijd doorgebracht met Fast Phrases graag waarderen dankzij de aantrekkelijke elementen, zoals wetenswaardigheden over landen, wetenswaardigheden die de concentratie verbeteren of het slepen van woorden over het scherm . Bij elke stap wordt u vergezeld door multimedia om u te helpen de juiste uitspraak van woorden en zinnen te onthouden en af te spelen.

We hebben het op onszelf getest!

Ieder van ons heeft ervaring met verschillende leertechnieken: sommigen hebben taalstudies voltooid, anderen hebben internationale certificaten behaald die hun kennis van het Engels, Duits of Spaans bevestigen, en anderen hebben privélessen gehad met leraren.

We hebben ons echter niet alleen gericht op onze eigen resultaten. We wilden een applicatie maken waarmee iedereen een vreemde taal kan leren, ongeacht leeftijd, geslacht, predispositie of zelfs de hoeveelheid beschikbare vrije tijd die elke dag beschikbaar is.

Er was slechts één doel: elke gebruiker moet de taal zo snel mogelijk leren . Daarom hebben we gedurende deze hele tijd ook het proces van veel andere mensen leren kennen en hebben we veel tijd besteed aan het bestuderen van publicaties en resultaten van onderzoek op het gebied van taalkunde.

We hebben een taalopleiding gekregen, dus we geven om de kwaliteit van het lesgeven

U beseft ondertussen waarschijnlijk al, dat we geen groep willekeurige mensen zijn zonder taalkundige achtergrond . Onze fascinatie voor de manier waarop de onderwijsprocessen bij verschillende mensen verlopen, heeft ons ertoe aangezet om de Fast Phrases-applicatie te ontwikkelen. We hebben ons gebaseerd op alle opgedane ervaring, observaties en conclusies. Dit betekent echter niet dat we niet open staan voor geheel nieuwe conclusies en ervaringen. Onze klantenservice communiceert efficiënt in 23 talen, zodat u uw mening op een superhandige manier met ons kunt delen, stuur gewoon een e-mail en wij zullen er zeker rekening mee houden bij het plannen van verbeteringen in de applicatie.

Door ons het proces van het onderwijzen van een vreemde taal toe te vertrouwen, kunt u er ook zeker van zijn dat we ons er ons hele hart in gestopt hebben, zodat u kunt genieten van de nieuwste prestaties van technologie en wetenschap.

Begin met de taal te leren

Stap 1/3: Vul het onderstaande formulier in, om te starten met het leren van de taal

Kies uw land uit de lijst