Metoda de învățare a limbilor străine Fast Phrases - descrierea funcționării

Metoda Fast Phrases

Vă întrebați dacă învățarea unei limbi străine cu Fast Phrases va fi cea mai bună alegere pentru dvs.? Citiți despre metoda noastră de învățare inovatoare! Metoda noastră a fost dezvoltată de o echipă de specialiști de limbă remarcabili, iar baza sa constă într-o analiză aprofundată a comportamentului persoanelor care încep să învețe o nouă limbă străină. În acest mod, aplicația Fast Phrases va permite și dvs. să stăpâniți o limbă străină – indiferent de vârstă și abilități lingvistice.

Stăpâniți o limbă străină în mod natural

Cercetând secretele creierului uman, lingviștii au descoperit că cel mai eficient mod de a învăța o limbă străină este de a absorbi în mod natural cunoștințele în timp interacțiunii libere cu limba respectivă. Când un copil mic învață limba maternă, el face acest lucru prin situații care îi sunt familiare și de înțeles, și care în același timp sunt definite prin un concept până acum neînțeles, adică un cuvânt.

Un cuvânt este asociat cu un eveniment și dintr-o dată, datorită legăturii sale pe un plan nu numai abstract – verbal, necunoscut – ci și pe un plan care dispune de o referință în realitatea cu care subiectul este familiarizat, el devine ceva apropiat și ușor de reținut.

În aplicația Fast Phrases, atât stimuli auditivi cât și vizuali ne stimulează zonele de memorizare referindu-se la contextul limbii noastre materne care este rădăcinată în copilărie. Astfel, acești stimuli sunt asociați cu evenimentele înregistrate anterior în memoria noastră. Această metodă vă permite să învățați limbi străine rapid și eficient.

Memorizați pe lungă durată

Fast Phrases este o aplicație interactivă care oferă stimuli pozitivi, externi, care stimulează creierul să-și intensifice activitatea.

Trebuie subliniat că toate metode eficiente de învățare sunt procese interactive!

În plus, Fast Phrases codează eficient cuvinte noi în memoria pe termen lung, așa că cuvintele nu „fug” după o săptămână sau două de la memorizarea lor.

Fast Phrases:

  • Se bazează pe metoda rețelei de asociere
  • Plasează eficient cuvinte noi în memoria pe termen lung
  • Asigură nu numai stimuli vizuali, ci și auditivi
  • Vă permite să învățați când și unde doriți
  • Reduce stresul legat de învățarea

Învățați fără stres

Un mediu confortabil de învățare este o condiție extrem de importantă pentru a învăța eficient. Învățând în grup (de exemplu la un curs de limbă) majoritatea respondenților simt o creștere a nivelului de stres și o scădere a sentimentului de securitate.

Majoritatea persoanelor care participă la cursurile de grup recunosc că se tem să greșească față de publicul.

Un grup mare spune că acest lucru a avut un impact negativ nu numai asupra rezultatelor obținute în învățare, dar a dus și la aversiunea la limba respectivă; în plus, a provocat și alte simptome, care de obicei sunt asociate cu o expunere prelungită chiar și la puțin stres, adică insomnie, lipsa sau creșterea apetitului, precum și retragere din viața socială.

Cu Fast Phrases puteți învăța pe termenii proprii – unde și când vreți

Aplicația noastră poate fi utilizată pe orice dispozitiv multimedia – laptop, tabletă sau smartphone.

Aceasta înseamnă că puteți învăța când și unde vă convine: acasă seara, în timpul pauzei la școală sau în timpul prânzului la serviciu.

Contrar aparențelor, învățarea unei limbi nu trebuie să fie grea și obositoare - ședințe scurte și plăcute asigură o optimă stimulare a creierului fără a provoca supraîncărcare și oboseală.

Începeți să vorbiți în sfârșit o limbă străină!

Alăturați-vă grupului de utilizatori mulțumiți care au învățat deja o limbă străină cu aplicația Fast Phrases. L-am creat după mulți ani de cercetări lingvistice în domeniul învățării și consolidării limbilor străine. În fiecare zi lucrăm la îmbunătățirea metodei noastre, astfel încât toată lumea să poată începe rapid utilizarea limbii selectate.

În cursul creării aplicației noastre ne-am concentrat pe utilizarea practică a limbilor străine, ceea ce vă va permite să comunicați în situații cotidiene cât mai curând posibil. Uitați de coșmarul din scoală, adică învățarea gramaticii! Bineînțeles, veți învăța regulile care guvernează limba respectivă în mod plăcut și fără stres. Vă va place de timpul petrecut cu Fast Phrases datorită elementelor sale interesante precum curiozități despre țări, curiozități care îmbunătățesc concentrarea sau glisarea cuvintelor pe ecran. La fiecare pas veți fi ajutat de multimedia ca să memorizați și să reproduceți pronunția corectă a cuvintelor și propozițiilor mai ușor.

L-am testat pe noi!

Fiecare dintre noi a avut experiență cu diverse tehnici de învățare: unii au absolvit studii lingvistice sau au obținut certificate internaționale care confirmă cunoștințele de engleză, germană sau spaniolă, în timp ce alții au avut lecții private cu profesori.

Totuși, nu ne-am concentrat doar pe propriile rezultate. Am vrut să creăm o aplicație, care permite oricui să învețe o limbă străină, indiferent de vârstă, sex, predispoziții sau chiar timp liber disponibil zilnic.

Nu am avut decât un singur obiectiv: fiecare utilizator trebuie să învețe limba cât mai repede posibil. De aceea, am observat procesul de învățare al multor alții în tot acest timp și am dedicat mult timp studierii publicațiilor și rezultatelor cercetării lingvistice.

Avem o educație lingvistică, așa că ne pasă de calitatea predării.

Probabil că deja v-ați dat seama că nu suntem un grup de persoane aleatorii fără educație lingvistică. Fascinația noastră pentru procesele de predare a diferitor oameni ne-a împins să creăm Fast Phrases. Ne-am bazat pe toată experiența, observațiile și concluziile. Acest lucru nu înseamnă însă că suntem închiși la concluzii și experiențe complet noi. Serviciul nostru pentru clienți comunică eficient în 23 de limbi, de aceea puteți împărtăși în mod convenabil opinia dvs. cu noi. Trimiteți doar un e-mail și noi cu siguranță îl vom lua în considerare în cursul planificării îmbunătățirilor ale aplicației.

Încredințându-ne procesul de predare a limbilor străine, puteți fi, de asemenea, sigur că am pus toată inima în el, astfel încât să puteți beneficia de cele mai noi tehnologii și științe.

Începeți să învățați o limbă străină

Pasul 1/3: Pentru a începe să învățați o limbă străină, vă rugăm să completați formularul de mai jos

Selectați țara dvs. de reședință din listă