Fast Phrases-metoden for sprogindlæring - beskrivelse

Fast Phrases-metoden

Er du usikker på, om Fast Phrases er det bedste valg for at lære sprog? Læs her, hvad vores innovative indlæringsmetode går ud på! Den er blevet udarbejdet af et team af fremtrædende sprogeksperter, og den baserer sig på en dybtgående analyse af adfærdsmønstre hos personer, der starter på at lære et nyt fremmedsprog. På denne baggrund vil du også kunne lære sprog med Fast Phrases-appen - uanset din alder og sprogkundskaber.

Lær sproget på en naturlig måde

Ved at undersøge den menneskelige hjernes hemmeligheder har lingvisterne opdaget, at den mest effektive metode for sprogindlæring er en naturlig absorbering af viden ved en fri interaktion med sproget. Når et lille barn lærer sit modersmål er det ved at deltage i kendte og forståelige situationer, som bliver betegnet af et hidtil ukendt begreb - et ord.

Ordet bliver associeret med den pågældende begivenhed, og lige pludseligt, når barnet kan forbinde det ikke kun med noget abstrakt - sprogligt, ukendt, men også med noget, som barnet kender fra sin egen virkelighed, bliver ordet noget, der er os nært og nemt at huske.

I Fast Phrases-appen stimuleres vores hukommelse af både lyd og visuelle impulser. På den måde henvises der til vores modersmåls kontekst, som er dybt forankret i os siden den tidlige barndom - impulserne bliver altså associeret med de allerede kendte begivenheder i vores hjerne. Derfor kan du hurtigt og effektivt tilegne dig sproget.

Husk det langsigtet

Fast Phrases er en interaktiv app, der giver én positive eksterne impulser, der stimulerer ens hjerne til en forhøjet aktivitet.

Det er vigtigt at huske, at enhver effektiv type af indlæring skal være interaktiv!

Fast Phrases koder derudover de nye ord i vores langtidshukommelse, så de ikke "løber væk" efter en eller to uger efter at vi har lært dem.

Fast Phrases:

  • Baseret på associationsnetværk-metoden
  • Placerer nye ord i langtidshukommelsen
  • Rig i både visuelle impulser og lydimpulser
  • Mulighed for at studere hvor som helst og når som helst
  • Reducerer stress forbundet med sprogindlæring

Lær sproget uden stress

Et behageligt læringsmiljø er et utrolig vigtigt vilkår for en vellykket sprogindlæring. Når læring foregår i en gruppe (f.eks. på en sprogskole) oplever de fleste respondenter et øget stressniveau og et fald i tryghedsniveauet.

De fleste sprogkursusdeltagere indrømmer, at de er bange for at begå fejl foran andre.

Størstedelen af dem mener, at dette både havde en negativ indflydelse på deres læringsresultater og resulterede i en aversion mod selve sproget samt nogle andre symptomer, som ofte forekommer ved en langvarig, selv den mindste, stress: søvnløshed, manglende eller øget appetit og isolation fra sociallivet.

Med Fast Phrases lærer du på egne vilkår - hvor og hvornår du har lyst

Du kan bruge vores app på alle multimedieenheder - på din bærbar, tablet eller smartphone.

Du kan arbejde med sessioner på et sted og tidspunkt, der passer dig: derhjemme sent om aftenen, i en pause i skolen eller i frokostpausen på arbejde.

I modsætning til hvad man skulle tro, behøver sprogindlæring ikke være svær og udmattende - de korte, behagelige sessioner sikrer den optimale hjernestimulation, uden overbelastning af hjernen og uden træthed.

Gå endelig i gang med at tale fremmedsprog

Bliv en af de tilfredse brugere, der allerede har lært et sprog gennem Fast Phrases-appen. Vi har skabt den efter at have foretaget en række af lange lingvistiske undersøgelser om lærings- og forankringsprocesser af fremmedsprog. Hver dag arbejder vi på at forbedre vores metode, så alle hurtigt kan lære at tale det valgte sprog.

Da vi skabte vores app, ville vi satse på den praktiske anvendelse af sproget, hvilket vil gøre det muligt for dig at kunne kommunikere i hverdagssituationer. Glem alt om skolemareridtet, dvs. om det at lære grammatiske regler udenad! Du vil lære sprogets regler på en naturlig måde gennem en behagelig, afslappet indlæring. Du vil komme til at holde af din tid med Fast Phrases takket være de elementer som f.eks. interessante facts om landet, facts der øger koncentrationsevnen eller ord der kan trækkes på skærmen. Der vil hele vejen igennem være forskellige multimedier, der hjælper dig med at huske, samt lydoptagelser med den korrekte udtale af ord og sætninger.

Vi har selv testet det!

Vi har alle nogle erfaringer med forskellige læringsteknikker bag os: nogle af os er uddannede lingvister, nogle har bestået internationale certifikater, der beviser deres engelsk-, tysk eller spanskkundskaber, og andre har fået privatundervisning.

Vi fokuserede dog ikke kun på vores egne resultater. Vi ville gerne skabe en app, der gør det muligt for alle at kunne lære fremmedsproget, uanset ens alder, køn, individuelle prædispositioner eller den mængde af fritid, man har til rådighed hver dag.

Vi havde kun ét mål: enhver bruger skal lære sproget så hurtigt som muligt. Derfor har vi i lang tid observeret læringsprocesser hos andre og brugt masser af tid på at studere forskellige publikationer og undersøgelsesresultater indenfor lingvistik.

Vi er uddannede lingvister, og derfor sørger vi for en høj læringskvalitet

Du har nok allerede lagt mærke til, at vi ikke er en gruppe af tilfældige personer uden en lingvistisk uddannelse. Vores fascination med indlæringsprocesser hos forskellige mennesker har inspireret os til at skabe Fast Phrases-appen. Vi tog udgangspunkt i alle vores erfaringer, observationer og konklusioner. Dog betyder det ikke, at vi er lukkede over for nye konklusioner og erfaringer. Vores kundeservicemedarbejdere kan kommunikere på 23 sprog, og derfor kan du med fordel sende os en mail og dele dine erfaringer. Vi vil gerne tage hensyn til din mail, når vi er i gang med at forbedre vores app.

Når du vælger at lære et fremmedsprog med os, kan du være sikker på, at vi har gjort vores bedste for at du har adgang til den nyeste teknologi og viden.

Gå i gang med at lære sprog

Trin 1/3: Udfyld formularen nedenfor for at gå i gang med at lære sprog

Vælg venligst dit opholdsland