Fast Phrases -oppimismenetelmä - toiminnan kuvaus

Fast Phrases -menetelmä

Mietitkö, onko kielen oppiminen Fast Phrases -sovelluksen avulla paras valinta sinulle? Lue mistä innovatiivisesta oppimismenetelmästä on kyse! Menetelmän on kehittänyt erinomaisten kieliasiantuntijoiden ryhmä, ja sen perustana on perusteellinen analyysi vieraiden kielten opiskelijoiden käyttäytymisestä. Tämän ansiosta Fast Phrases -sovellus antaa myös sinulle mahdollisuuden oppia kieltä - iästä ja kielitaidosta riippumatta.

Opi kieltä luonnollisesti

Tutkiessaan ihmisen aivojen salaisuuksia, kielitieteilijät ovat havainneet, että tehokkain tapa oppia vieraita kieliä on saada luonnollisesti tietoa vuorovaikutuksessa. Kun pieni lapsi oppii äidinkielensä, hän tekee sen tilanteissa, jotka ovat hänelle tuttuja ja ymmärrettäviä, ja joissa käytetään uusia käsitteitä - sanoja.

Sana liitetään tiettyyn tapahtumaan, ja yhtäkkiä, koska se yhdistetään alueeseen, joka ei ole pelkästään abstrakti - sanallinen, tuntematon, vaan jolla on myös viittaus tuttuun todellisuuteen, siitä tulee jotain läheistä ja helppoa muistaa.

Fast Phrases -sovelluksessa sekä ääni- että visuaaliset ärsykkeet stimuloivat aivojen muistikeskuksia viitaten äidinkielemme kontekstiin, joka on juurtunut aivoihin jo lapsuudessa - ja liittyvät siten aiemmin muistiin tallennettuihin tapahtumiin. Tämän ansiosta opit kieltä nopeasti ja tehokkaasti.

Muista pitkään

Fast Phrases on interaktiivinen sovellus, joka antaa positiivisia, ulkoisia ärsykkeitä ja stimuloi aivoja lisääntynyttä aktiivisuutta varten.

Muista, että jokainen tehokas oppimistapa on vuorovaikutteinen prosessi!

Lisäksi Fast Phrases koodaa tehokkaasti uusia sanoja pitkäaikaiseen muistiin , joten ne eivät "häviää" viikon tai kahden kuluttua niiden oppimisesta.

Fast Phrases:

  • Se perustuu assosiaatioverkkomenetelmään
  • Lisää tehokkaasti uusia sanoja pitkäaikaiseen muistiin
  • Se ei tarjoa vain visuaalisia, vaan myös ääniärsykkeitä
  • Se mahdollistaa oppimisen valitsemassasi paikassa ja sopivana aikana
  • Vähentää oppimiseen liittyvää stressiä

Opi ilman stressiä

Mukava oppimisympäristö on erittäin tärkeä edellytys onnistuneelle oppimiselle. Ryhmäoppimisen aikana (esim. kielikoulussa) suurin osa vastaajista kokee stressin lisääntyneen ja turvatunteen heikentyneen.

Suurin osa ryhmäkurssien osallistujista myöntää pelkäävänsä tehdä virheen julkisella foorumilla.

Merkittävä osa väittää, että tämä on vaikuttanut kielteisesti heidän oppimistulostensa. Tämän lisäksi, se on aiheuttanut myös vastenmielisyyttä kieltä kohtaan ja muita oireita, jotka yleensä liittyvät pitkäaikaiseen altistumiseen pienellekin stressille: unettomuutta, ruokahalun puutetta tai lisääntymistä, vetäytymistä sosiaalisesta elämästä.

Fast Phrases -menetelmällä opit omilla ehdoillasi – missä ja milloin haluat

Sovellustamme voit käyttää millä tahansa multimedialaitteella - kannettavalla tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Istunnot eli oppitunnit voidaan järjestää sinulle sopivassa paikassa ja aikana: illalla kotona, tauolla koulussa tai lounaalla töissä.

Toisin kuin näyttäisi, kielten oppimisen ei tarvitse olla raskasta ja uuvuttavaa- lyhyet, miellyttävät istunnot tarjoavat aivojen optimaalista stimulaatiota aiheuttamatta ylikuormitusta ja väsymystä.

Aloita vihdoin puhuminen vieraalla kielellä

Liity tyytyväisten käyttäjien joukkoon, jotka ovat jo oppineet kielen Fast Phrases -sovelluksen avulla. Loimme sen vuosien tutkimusten jälkeen vieraiden kielten oppimisesta ja tiedon säilyttämisestä. Pyrimme päivittäin parantamaan menetelmäämme, jotta jokainen voi nopeasti alkaa käyttää valittua kieltä.

Sovellusta laatiessamme keskityimme käytännölliseen sisältöön, jonka avulla voit alkaa kommunikoida arjen tilanteissa mahdollisimman nopeasti. Unohda koulun painajainen, eli kielioppi! Kieltä koskevat säännöt opit luonnollisesti miellyttävän, stressittömän prosessin aikana. Pidät Fast Phrases:in kanssa vietetystä ajasta mielenkiintoisten elementtien, kuten maantieteellisen trivian, keskittymistä parantavien faktojen tai sanaleikkien ansiosta. Jokaisessa vaiheessa mukana on multimedia, jonka avulla muistat ja toistat sanojen ja lauseiden oikea ääntäminen.

Testasimme sen itse!

Jokaisella meistä on kokemusta erilaisista oppimistekniikoista: jotkut ovat suorittaneet kielelliset opinnot, toiset ovat saaneet kansainväliset todistukset, jotka kertovat heidän englannin, saksan tai espanjan taidoistaan, ja muut ovat pitäneet yksityistunteja opettajien kanssa.

Emme kuitenkaan keskittyneet vain omiin tuloksiimme. Halusimme luoda sovelluksen, jonka avulla kaikki voivat oppia vieraita kieliä iästä, sukupuolesta, kyvyistä tai jopa päivittäisestä vapaa-ajan määrästä riippumatta.

Tavoite oli vain yksi: jokaisen käyttäjän on opittava kieli mahdollisimman pian. Siksi havaitsimme koko tämän ajan myös monien muiden ihmisten oppimisprosessia ja vietimme paljon aikaa tutkimalla kielitieteen alan julkaisuja ja tutkimustuloksia.

Jokaisella meistä on kielellinen koulutus, joten välitämme opetuksen laadusta

Olet todennäköisesti jo tajunnut, että emme ole ryhmä satunnaisia ​​ihmisiä, joilla ei ole kielellistä koulutusta. Kiinnostus siitä, kuinka eri ihmiset oppivat asioita, on rohkaissut meitä luomaan Fast Phrases -sovelluksen. Olemme käyttäneet tähän kaikkia meidän kokemuksia, havaintoja ja johtopäätöksiä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että emme olisi avoinna uusille johtopäätöksille ja kokemuksille. Asiakaspalvelumme kommunikoi 23 kielellä, joten voit helposti jakaa mielipiteesi kanssamme. Lähetä vain sähköposti, ja otamme sen ehdottomasti huomioon suunnitellessamme sovelluksen parannuksia.

Antamalla meille vieraan kielen opetusprosessin hoidettavaksi, voit myös olla varma, että olemme tehneet parhaamme, jotta voit nauttia tekniikan ja tieteen uusimmista saavutuksista.

Aloita kielen oppiminen

Vaihe 1/3: Täytä alla oleva lomake alloittaaksesi kielen oppimista

Valitse asuinmaasi listalta